Okullara destek olmaya devam ediyor

Okullara destek olmaya devam ediyor
Eğitime her durumda destek veren Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu 125.Yıl İmam Hatip Ortaokulu’na kazandırdığı konferans salonunu düzenlenen tören ile hizmete açtı.

Yakuplu 125.Yıl İmam Hatip Ortaokulu’nda Beylikdüzü Belediyesi’nin yaptırdığı Konferans Salonu törenle hizmete açıldı. Yapımı üç ayda tamamlanan, 85 kişilik konferans salonun açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Belediye  Başkan Danışmanları Av Ercan Ay, Ayhan Başarır, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Okul Müdürü Hakan Yücel, Kolan Hastanesi Baş Hekimi Atilla Yılmaz, hayırsever işadamları Mustafa Nihat Ceylan ve Halil Mercanlı ile birlikte yaptı.

“İyilikte Yarışmalıyız”

Beylikdüzü’nde eğitimin her geçen gün daha nitelikli hale geldiğini söyleyen Başkan Uzun, “Yaşam standartlarını daha yukarıya çıkarabilmek adına göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kendini gönüllü hisseden kişi ve kurumlarla birlikte çalışıyoruz. Ayrıca iyilikte yarışmamız gerekiyor. Böyle yaptıkça bu güzel ülkemizin yarınları daha da güzel olacaktır” dedi.

Milli Eğitim Müdürü'nden Başkan Uzun'a Teşekkür

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da, "Belediye Başkanımıza, ilçemize kazandırdığı 42 derslikli Şehit Bilal Özcan İlköğretim Okulu ve diğer derslikler, Atatürk Öğretmenevi, okullarımıza yapılan spor salonları, boya, badana ve çevre düzenlemeleri için teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ise okula, donanımlı bir Konferans Salonu kazandırdığı için Başkan Uzun’a teşekkür etti.

Okula Mescit, Şadırvan ve Revir de Kazandırıldı

Düzenlenen program kapsamında, konferans salonunun yanı sıra hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan mescid, şadırvan ve revirin açılışı yapılarak, hizmete sunuldu. Katılımcılara takdim edilen teşekkür plaketinin ardından açılış sona erdi.

Başkan Uzun Bir de Okul Ziyareti Yaptı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki heyet ile Beşir Balcıoğlu Lisesini de ziyaret ederek öğrencilerle buluştu, öğretmenlerle görüştü. Başkan Uzun, Okulun bazı eksiklerinin çözüme ulaştırılması için gerekli işlemleri başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.