Pendik Belediyesi öğrencileri TEOG'a hazırlıyor

Pendik Belediyesi öğrencileri TEOG'a hazırlıyor
Pendik Belediyesinin TEOG’a (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavına hazırlanan öğrenciler için başlattığı “Etüt derslerine” ilgi giderek artıyor. 7 ayrı merkezde devam eden derslere katılan öğrenci sayısı 1800’ü buldu.


Öğrenci sayısı 1800’ü buldu  


Matematik, Fen, Türkçe,  İngilizce ve Kuran’ı Kerim olmak üzere beş branşta düzenlenen   kurslar,  pazartesiden perşembeye dört gün boyunca veriliyor. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere üç ayrı grupta eğitim alan  öğrencilerin TEOG’a (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi,) en iyi şekilde hazırlanması hedefleniyor. Mayıs ayına kadar devam edecek Etüt Programları’nda  deneme sınavları da yapılıyor. Öğrenciler, bu sınavlarla kendilerini deneyerek eksik gördükleri konular üzerine öğretmenleriyle birlikte tekrar yapabiliyor.

7 ayrı  merkezde veriliyor

Alanında deneyimli öğretmen kadrosunun  görev aldığı etüt dersleri,   Pendik Belediyesi Bilgi Evleri’nde  Kasım ayında başladı.  Kontenjan durumuna göre kayıtların devam ettiği dersler;  (Velibaba ),  (Güllübağlar),  (Fatih), Sülüntepe Spor Kompleksi (Sülüntepe), Ahi Evran Kültür Merkezi (Ahmet Yesevi), Ahmedi Hani Kültür Merkezi (Kavakpınar) ve Hamit Aytaç Kültür Merkezi’ndeki (Dumlupınar) sınıflarda veriliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.