Samsunlu Öğrencilerin Mevlüt Uysal’a Teşekkür Ziyareti

Samsunlu Öğrencilerin Mevlüt Uysal’a Teşekkür Ziyareti
Bahçeşehir’de oturan ve 17 yaşında biriktirdiği harçlıklarla Matematik sınıfı yaptıran Zeynep Tükek, Samsunlu bu öğrencilerle birlikte Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti.

 Zeynep Tükek, biriktirdiği harçlıklarını kendilerinin sahip olduğu imkanları kullanamayan Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki Dikbıyık İlköğretim Okulu’yla paylaşarak bir Matematik sınıfı yaptırdı.  1.Kısım Mahalle Muhtarı Sakine Turhan’ın aracılığıyla ulaşılan okulda, yaklaşık 4 bin 500 TL'ye mal olan sınıfta bilgisayar, tepe göz gibi teknolojik cihazlar da bulunuyor.

Geçen üç yıl içerisinde  okulun diğer ihtiyaçlarını da tespit eden Sakine Turhan ve Zeynep Tükek; laboratuvar, kütüphane ve konferans salonu gibi birçok ihtiyaçlarını da karşıladı. Başarılı olan 72 öğrenciye de burs imkanı sağlamak için harekete geçen Sakine Turhan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın eğitim konusunda ki duyarlılığını bildiği ve böyle sosyal projelere imkanları ölçüsünde destek verdiğini söyledi.

Mevlüt Uysal; vatandaşlarımızın nerede olursa olsun ihtiyaçlarını tespit edilerek giderilmesi için yardım beklendiğini, bu tür mağduriyetlerin bazen bireysel ve yaşadığı topluma karşı duyarlı olan vatandaşlar tarafından çözüldüğünü görünce herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Daha sonra 1.Kısım Mahalle Muhtarlığı’nın yeni bina açılışını Mevlüt Uysal’la birlikte yapan öğrenciler akşam yemeğinden sonra Çanakkale gezisi için uğurlandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.