TÜRKİYE BİRİNCİSİ MEKTEBİM KOLEJİ’NDEN

TÜRKİYE BİRİNCİSİ MEKTEBİM KOLEJİ’NDEN
Yılda 6 kez Türkiye genelinde ilk ve orta okul öğrencileri arasında yapılan Okulistik sınavının ikincisinde, Mektebim Koleji 2 A Sınıfı’ndan A. Kale Aka Türkiye 1. si oldu.

Silivri – 3 kez ilk dönem, 3 kez de ikinci dönem olmak üzere yılda 6 kez Türkiye genelinde ilk ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan ve toplamda 202.794 öğrencinin yarıştığı Okulistik Değerlendirme Sınavı’nın ikincisinde, 2. Sınıflar kategorisinde sınava katılan 19.448 öğrenci arasından, Mektebim Koleji 2 A Sınıfı’ndan A. Kale Aka Türkiye birincisi oldu. 
Teknolist’in internet tabanlı içerik ve ölçme değerlendirme sistemi olan Okulistik eğitim platformu, Türkiye’de pek çok özel ve devlet okulu tarafından kullanılıyor. Bu sistemi satın alan okullarda öğrenci başına 40 ila 70 TL arası değişen bedeller talep edilirken, Mektebim Koleji’nde öğrenci ve veliler bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanıyorlar. Okulistik öğretim süreci, MEB’in okullara dağıttığı ders kitaplarına uygun olarak, 36 haftaya bölünmüş konu ağaçlarından oluşan, öğrencinin konuyu en iyi şekilde anlamasını ve başarısının yükselmesini sağlayan ders araçlarıyla destekleniyor. Tüm dersleri kapsayan Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçlarından oluşturulan ayrıntılı rapor ile öğrencinin hangi konularda eksik olduğu tespit ediliyor ve bu eksiklerin giderilmesi yönünde öğrenci ile birlikte etüt çalışmaları yapılıyor.
Ülke genelinde uygulanan ve tüm dersleri konu alan bu geniş kapsamlı sınavda birinci olarak gösterdiği yüksek başarıdan dolayı hem öğretmenlerini hem de ailesini sevindiren A. Kale Aka, yapılacak diğer sınavlarda da iddialı olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.