Türkiye'nin geleceği öğretmenlerimizin elindedir

Türkiye'nin geleceği öğretmenlerimizin elindedir
Mimaroba Ortaokulu yönetimi ve öğretmenleriyle kahvaltı yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitimin nitelikli olmasında öğretmenlerin önemli rolü olduğunu söyledi.
Mimaroba Ortaokulu’nu ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan  Akgün, okul yönetimi ve öğretmenlerle kahvaltı yaparak okulun durumu ile ilgili bilgi aldı.

 "Eğitime desteğim sürecek"

 Çekilen her sıkıntının altında eğitimsizliğin olduğunun altını çizen Başkan Akgün, “Öğretmenlerimize bu anlamda çok iş düşüyor. Siz ne kadar kaliteli eğitim verirseniz çocuklarımızda o kadar eğitimli bireyler olurlar. Ülkenin geleceği siz değerli öğretmenlerimizin elindedir. Bizlerde bu eğitim yolculuğunda sizlere imkanlar sunarak, işinizi biraz olsun kolaylaştırmakla yükümlüyüz. Bu yolda her zaman eğitime destek olmaya hazırım” dedi.

 

"Okul ziyaretlerim sürecek"

 "Her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yılda okul gezilerim devam edecek" diyen Başkan Akgün, okul ziyaretlerindeki amacının okulların sorunlarını ve ihtiyaçları yerinde tespit edip, okul yönetimi ve öğretmenlerimizin taleplerini dinlemek olduğunu söyledi.

Akgün; "Bizim göremediğimiz ama eğitimi aksatan eksiklikler olabiliyor. Bunları öğrenip gereken çalışmaları yapmak beni ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

 

Akgün'den başarılı öğrencilere bilgisayar

 Mimaroba Ortaokulu’nu ziyareti sırasında derslerinde başarılı olan dört öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye eden Başkan Akgün,“Başarıyı ödüllendireceğiz ki, diğer öğrencilerimizi de teşvik edelim. Onların başarısı ülkemizin başarısıdır” ifadesini kullandı.

Okul kantinini de denetleyen Başkan Akgün, kantinin hijyenik koşullarına tam not verirken teneffüse çıkan öğrencilere satış yapmayı da ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.