YETENEKLİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

YETENEKLİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Yeteneklisiniz Yarışması’’ ödül töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yetenekli çocukların ve gençlerin keşfedilmesi, motivasyonlarının ve özgüvenlerinin arttırılması amacıyla düzenlenen programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş ve çok sayıda Bilgi Evi öğrencileri ile velileri katıldı.

EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Gençlere ve çocuklara yarışmaya katılmanın önemini vurgulayan Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Besim Müftüoğlu, ‘’İlçemizin eğitim kalitesini yükseltmek, eğitimdeki problemleri en aza indirmek için çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi bir liseye daha iyi bir üniversiteye gitmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizdeki 9 bilgi evinde amacımız öğrencilerin daha sağlam temeller üzerine eğitim almaları, toplam kaliteyi artırarak çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak’’ dedi.

10.BİLGİ EVİMİZİN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

10. Bilgi Evi’nin inşaatının devam etiğini söyleyen Müftüoğlu, ''Yarımburgaz Bilgi Evimizin inşaatı devam etmektedir. En kısa zamanda hizmete sunacağız. Amacımız 21 mahallemizde, 21 Bilgi Evi açmak ve böylelikle Küçükçekmecemizin her mahallesinde Bilgi Evi’ne sahip olmaktır''dedi.

ÖĞRETMENLERE FİDAN HEDİYE EDİLDİ

Küçükçekmece İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emir Furkan Tumbul’un ney dinletisi ile başlayan program, İkitelli Bilgi Evi öğrencisi Güven Yıldırım’ın türkü söylemesi ve Sefaköy Bilgi Evi öğrencisi Merve Kılıç’ın da Stand up gösterisiyle devam etti.

Dereceye giren öğrencilere madalyaları, kitap setleri ve hediyeleri takdim edilirken, daha yeşil bir Küçükçekmece için öğretmenlere ise okul bahçelerine dikmeleri için fidan hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.