ZABITALAR ARTIK STRES YAPMAYACAK!

ZABITALAR ARTIK STRES YAPMAYACAK!
Beylikdüzü Belediyesi, bünyesindeki insan kaynağının niteliğini geliştirmek adına çeşitli eğitimler düzenliyor.
Aşamalı olarak tüm zabıta personeline stres yönetimi ile ilgili eğitim veren belediye, iş ortamında daha verimli olabilmek için yapılması gerekenleri ve motivasyonu düşürecek kaygının önüne geçme yöntemlerini uygulamalı olarak anlatıyor.

 “Önce insan önce eğitim” anlayışı ile vizyonunu şekillendiren Beylikdüzü Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü’nün tüm personeli için “Zor İnsanlarla ve Stresle Başa Çıkma” isimli bir eğitim organize etti. Gruplar halinde, uzman eğitimciler tarafından dersleri alan zabıta personeli iş koşullarında karşılaştıkları zorlukları bertaraf etmeyi öğreniyorlar.

 Nefes Teknikleri İle Strese Son

 Verilen eğitimde vatandaşı anlamak, stresli durumlarda vatandaşın değişik ruh hallerini, arzularını, motivasyonlarını ayırt etme ve bunlara uygun tepki verebilme becerilerini  arttırarak kaliteli hizmet verme amacını yerine getirmeyi sağlamak hedefleniyor. Ayrıca stresi önleyebilmek için en önemli kaynak olan nefesi ve nefes teknikleri hakkında bilgi veriliyor ve nefes egzersizleri yapılıyor.

 “Değer Katmaya Gönüllü Çalışanlar İstiyoruz”

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “En önemli kaynağımız insan kaynağıdır. Yönetimlerin başarılı olabilmesi için zinciri oluşturan bütünün parçalarına gereken emek ve zaman verilmeli. Çalışanınızın gerek eğitim gerek diğer somut ihtiyaçlarını karşılayabildiğiniz ölçüde güçlü kalabilirsiniz. Biz belediyemizde çalışmaktan tatmin, mutlu, kendi sorumluluğunu alabilen ve kurum kültürüne bir değer katmaya gönüllü kişiler topluluğu oluşturmak istiyoruz. Bu aidiyeti de hem samimiyetle hem de eğitimle sağlarız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.