Akgün'den vergi uyarısı

Akgün'den vergi uyarısı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, emlak ve çevre vergilerinde borç yapılandırma tarihinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını belirterek,vatandaşları geç kalmamaları konusunda uyardı.

Vezneler hafta sonu açık

Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri için son günün 31 Aralık olduğunu hatırlatan Başkan Akgün, “Vergi borcu bulunanlar mutlaka uzatılan yapılandırma süresi içinde müracaatlarını yapsınlar.

Vatandaşlarımızın vergilerini rahat biçimde ödeyebilmeleri için hafta sonları tam zamanlı olarak veznelerimiz açık kalacak. İş yoğunluğu veya farklı sebeplerden ötürü belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız, internet üzerinden ödeme sistemini kullanabilirler” dedi.

"Yapılandırmadan yararlanın"

Başkan Akgün, vatandaşların ortak ihtiyaçlarını karşılamak ve kamusal hizmetlerin sağlıklı yürütülmek adına devletin en önemli kaynağının vergiler olduğunu belirterek; "Çevre ve emlak vergi yapılandırılması 31 Aralık akşamına kadar uzatıldı. İlk taksit ödeme tarihi ise, 31 Ocak 2015 olarak yeniden belirlendi. Halkımız belediyemizin web sitesinden online ödeme yapabilirler.

Ayrıca Mimarsinan, Tepecik, Kumburgaz, Büyükçekmece Merkez Camii altında ki ödeme noktalarımızdan da vergi borçlarını ödeyebilirler" ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.