Avcılar Park’la tanışıyor

Avcılar Park’la tanışıyor
Bugüne kadar Otoport, Güneşli Park, Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Fly Inn, Colorist gibi birçok konut ve AVM inşaatı yapan Gül Proje, Toya Yapı ortaklığı şimdi de Avcılar Park projesini hayata geçirecek.

Gül Proje ve Toya Yapı ortaklığında, Avcıların merkezinde 100 milyon dolar yatırımla Avcılar Park projesi hayata geçirilecek. Avcılar Park projesinde 19 blok, 275 daire ile 50 mağaza ve bir süpermarket bulunuyor.

Yapımı başlayan ve Eylül 2013te dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanan Avcılar Parkta , 2+1den 4+1e 3 farklı daire tipi ile 3+1, 4+1, 5+1 teraslı çatı dubleks alternatif daireler de bulunuyor. Projede dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ile 257 metrekare arasında değişiyor.

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, Avcılar Parkın 10 futbol sahası büyüklüğünde, 39 bin metrekarelik bir alanda yer aldığını, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı, sauna ve spa merkezinin bulunduğu 1.500 metrekarelik sosyal tesis alanının bulunduğunu belirtti. Dairelerin metrekare fiyatlarının 2.500 liradan başladığını ifade eden Aydın, ön satışların başladığını ve şu ana kadar 20-25 satış gerçekleştirdiklerini kaydetti. Aydın, projeden yaklaşık 150 milyon lira gibi bir gelir beklediklerini söyledi.

Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu da bölgede 20 daireden büyük proje olmadığını, Avcılar Parkın semtte inşa edilen bu büyüklükteki ilk projesi olduğunu belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.