Beylikdüzü'nde iş bulmaya 'engel yok'

Beylikdüzü'nde iş bulmaya 'engel yok'
Beylikdüzü Belediyesi Engelsiz İstihdam Fuarı'nın bu yıl 2.'sini düzenliyor.
“İstihdamda Engel Tanımıyoruz” sloganıyla yola çıkan Beylikdüzü Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren işverenlerle, iş arayan vatandaşları bir kez daha buluşturuyor. Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Beylikdüzü Engelsiz İstihdam Fuarı, Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi ve İŞKUR işbirliğiyle engelli vatandaşların daha kolay iş bulabilmesi için kolaylık sağlayacak.

Beylikdüzü Belediyesi, geçtiğimiz yıl ilk olarak düzenlenen ve yüksek oranda istihdam sağlanan “ Beylikdüzü Engelsiz İstihdam Fuarı”nı bu yıl kapsamını ve içeriğini geliştirerek engelli vatandaşlarla tekrar buluşturuyor. İşgücü piyasasının istifadesine sunulacak fuar, ilçenin işsizlik konusuna çözüm üretecek. İlçede faaliyet gösteren işverenlerle, iş arayan engelli vatandaşların biraraya gelmesini sağlayacak organizasyon Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM) ve İŞKUR Büyükçekmece Hizmet Merkezi ortaklığıyla gerçekleşecek.
Beylikdüzü Kültür Merkezi 3. Kat Çok Amaçlı Salon’da onlarca katılımcı işveren temsilciliğiyle buluşacak olan vatandaşlar, mülakat sonucuna göre uygun olan alanlarda istihdam edilecekler. İş sahibi olmak isteyen engelli vatandaşların, 12 Kasım saat 13.00’te başlayacak ve bir gün sürecek etkinlik için saat 11.00 itibariyle ilçe genelinde 15 farklı noktadan kalkacak servislerle fuar alanına ulaşımları Beylikdüzü Belediyesi tarafından sağlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.