BlueSEA Mimarsinan villa projesi son eviniz olacak

BlueSEA Mimarsinan villa projesi son eviniz olacak
Başyapıt A.Ş. BlueSEA Mimarsinan villa projesi ile müstakil yaşam tercih edenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Deniz manzaralı çok özel mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken proje 10 bin 700 m2 alan üzerine kurulu, 30 adet villanın yer alacağı projede yeşili

Deniz ve yeşil bir arada nadir proje;

BlueSEA Mimarsinan villa projesi

Müstakil villalarda, bahçeden otoparka, havuzdan barbekü alanına ve kamelyalara, aynı zamanda kendi evinizin içinde Türk hamamı, spor salonu sauna ve jakuzi ile birlikte her şey sadece size ve sevdiklerinize ait. Şömine başında ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte hoş sohbetlerin keyfini çıkartabilirsiniz.

Muhteşem oksijeni, deniz manzarası ve doğanın fazlasıyla yer aldığı BlueSEA Mimarsinan'da prestij ve ayrıcalığı sınırsız yaşamak isteyen seçkin aileler, huzuru ve mutluluğu hissetmesi için tasarlandı.

İster yatırım ister huzurlu yaşam...

Tüm bu üstün özelliklerin yanı sıra bir yatırım aracı olarak hiç kaybettirmeyecek güvenli bir seçenek olma özelliğine de sahip BlueSEA Mimarsinan villa projesi ile ilgili, son yıllarda biçok önemli projeye imza atan  proje sahibi; Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz'in görüşlerine başvurduk.

İstanbu'lun yaklaşık 15 km'lik sahil bandını oluşturan Büyükçekmece Mimarsinan'da müstakil yaşam arzulayanlara yönelik çok özel bir proje tasarladıklarını kaydeden Nihat izsiz şunları söyledi: 10 bin 700 metrekarelik alana çok daha rantabl projeler uyarlayabilirdik. İstedik ki kendimizin ve dostlarımızın da yaşayacağı son evlerimiz olsun ve 30 adet villalarda sıcak bir aile ortamı olsun. Ekinoba, Fevzi Çakmak Cad. 34535 Büyükçekmece lokasyonunda bulunan villalarımızda oda sayısı 5+2, her villada 6 adet banyo, brüt 450, net 370 m2, arsa payı 290 m2 – 603 m2, ortak yeşil alan 1650 m2 olarak tasarlandı. Her villanın kendisine ait 2 araçlık kapalı otopark ve 2 misafir otoparkı mevcut.

Her villanın kendisine ait sauna, hamam, spor salonu.

Her villanın kendisine ait bahçe, havuz, jakuzisi.

Tüm villalar android sistemli akıllı ev.

Tüm villalar full deniz manzaralı.

7/24 güvenlik ve kapalı otopark.

Toplamda 3.5 kat yüksekliğine sahip.

Tavan yükseklikleri 3.50 olarak tasarlandı.

Bahçe kamelyaları, bahçe ve teraslarda barbekü keyfi.

Sahile 1 dakika, merkeze 3 dakika yürüme mesafede.

Kolejlere ve okullara 1 dakika yürüme mesafesinde.

Tenis, basketbol, bisiklet yolu, kamelya, gölet ortak kullanım alanları.

Her villanın otoparktan çatıya kadar kendisine ait sessiz asansör bulunmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.