Çetin Çapan giyim işine girdi

Çetin Çapan giyim işine girdi
CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı ve iş adamı Çetin Çapan “Alışveriş Zamanı” isimli mağaza açtı.

 “Alışveriş Zamanı” isimli mağaza Beylikdüzü, Semerkand Line AVM’de törenle hizmete açıldı.  Mağazanın açılış kurdelası Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Konya ili Meram İlçesi Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kesildi.

 

Kaliteyi ucuz satacağız

 

İşletme sahibi Çetin Çapan açılışta yaptığı konuşmada kaliteli ürünleri maaliyetine satmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek Semerkand Line AVM’nin de bölgede alternatif AVM özelliğinde bulunduğunu kaydetti.

 

 “Genç işsiz sayısı artıyor”

 

Açılış töreninde işletme sahibi Çetin Çapan’dan mağaza hakkında bilgi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 35 kişinin istihdam edildiğini öğrendi. Akgün, açılan her yeni işyerinin yeni istihdam kapısı yarattığını, kendisinin de bu durumdan memnuniyet duyduğunu belirterek; “Açıklanan rakamlar bakıldığında ülkemizdeki genç işsiz sayısı hızla artış göstermektedir. Bu nedenle açılan her yeni işyeri istihdam yaratmaktadır. Bölgemizdeki işadamlarına da önemli görevler düşüyor. Yeni yatırımlar yoluyla daha fazla inşamıza iş kapısı yaratabilirler” ifadesini kullandı.

Açılış töreninin gerçekleştirilmesinin ardından Başkan Akgün, işletme sahibi Çetin Çapan ile birlikte mağazayı gezerek, satılan ürünler hakkında bilgi aldı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.