Delta İzsiz Holding'den yeni, lüks ve karma bir proje:Delta Dubai Comfort Water Park

Delta İzsiz Holding'den yeni, lüks ve karma bir proje:Delta Dubai Comfort Water Park
Delta İzsiz Holding imzası taşıyan Delta Dubai Comfort projesi Esenyurt’ta 21 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. E-6’ya cepheli, E-5 ve metrobüse 1 dakika mesafede yükselen Delta Dubai Comfort projesi; otel, hastane, kolej, ofis ve rezidanslardan ol

Dünyada 9 bin, Türkiye'de 30 adet şubesi olan Radisson Blu Hotel'i de içerisinde barındıran Delta Dubai Comfort projesinin tanıtımı için Vadi İstanbul'da basın toplantısı düzenleyen Delta İzsiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz “Bu projemiz İstanbul'a başka bir renk getirecek” dedi. İzsiz,Eğer bir home office olarak düşündüğünüzde burada tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız doneleri bu projenin içinde bulabiliyorsanız bu proje özel bir projedir. Yine bununla beraber tabii hastane dedik. Bizim Mahmutbey Gişeleri'nden tutun Beylikdüzü girişine kadar hastanemiz yok. Ama biz bu projeyle özellikle o hat üzerinde 102 yataktan oluşan A sınıfı bir hastane yapaacağız. Yine bunun bitişiğinde bugün imza törenini beraber gerçekleştireceğimiz Radisson Otel'le bir birliktelik sağlıyouz” ifadelerini kullandı.

Radisson Otel'de içinde olacak

Yapılacak projenin en önemli unsurlarından birisinin Radisson Otel olduğunu da anlatan İzsiz “Radisson, son beş on yıl içerisinde dünyada en çok gelişen otel zinciridir. Tabii Ramsey Bey bahsedecek fakat kendisin sabah önemli bir detay aktardı. Dedi ki; “Radisson'u 2019'un Mart ayında bir Çinli grup satın aldı. Raddisson'un dünya genelindeki müşteri potansiyeli 25 milyon. Bunlar sadık müşteriler. Bu müşteriler dünyanın neresine gitse Raddisson'u tercih ediyor.” Çinli grubun alımıyla birlikte Raddisson'un sadık müşteri potansiyeli 140 milyona çıkmış. Bu çok ciddi bir rakam. Evvela projemize katacağı katma değerden, dünya ölçeğindeki böyle büyük bir markayı bölgemize katmaktan mutlu oluyoruz. Raddisson'un söylemi şu; “Biz aslında bitirilen projelere isim veriyoruz. Ama sizin projeniz daha yapım aşamasında. Ancak projenize duyduğumuz güvenden ötürü biz sizinle bu birlikteliği şu andan itibaren yapabiliriz” diyor. Delta Group dünya üzerindeki bir markaya bu güveni verebiliyorsa bu bizim için büyük bir gururdur.Bizim otelimiz şu an bulunduğumuz bu oteli aratmayacak. Burada 180 oda var bizimse çoğunluğu suite oda olmak üzere 240 odamız var. Aynı zamanda gelen projeyle entegre bir otel yapıyoruz ki; lobilerinde hastane ve otel bir arada. Aynı zamanda yine otel lobisinden AVM'ye giriş çıkışımız var. Dolayısıyla oradaki misafirlerimiz sadece bir otel odasında konaklıyor olmayacak aynı zamanda onlara bir yaşam alanı da sunmuş olacağız” diye konuştu.

3 yıl içerisinde bitecek

Projeyi en iyi ihtimalle 2 yıl en uzun sürede ise 3 yılda bitirmeyi hedeflediklerini de kaydeden İzsiz, “Doğrusu gerek şahsım gerekse de kurumum olabildiğince doğruluk ve dürüstlüğü ilke edindik. Evet yaptığımız tek şey şu; çok çalışmak. Çok çalışıyoruz. Emin olun hala Delta'yı kurduğum ilk günün heyecanı içerisinde güne başlıyorum. Dolayısıyla bu heyecanımız hiç bitmedi. Çünkü üretmek memleketimize vatanımıza hizmet etmek bizim en büyük mutluluğumuz. Hedefimiz burada 3 yıl diyoruz ama inşallah 24 ayın sonunda projemizi netilendirmek istiyoruz. Son iki üç yıldır yurtdışına önemli satışlar gerçekleştirdik bu projemizi de yurtdışına pazarlamak istiyoruz. Dolayısıyla da 25 Şubat'ta WOW Otel'deki lansman gecesinde katılımcılarımız yüzde 80 ölçeğinde yine yurtdışında beraber çalıştığımız yatırımcılarımız ve dostlarımız olacak. Büyük bir organizasyon olacak. Özellikle Ortadoğu olmak üzere İran ve Çin pazarı bizim hedef kitlemiz. Onları merkeze koyacağımız bir gecemiz olacak. O gecede de inşallah sizlerle birlikte olmayı umuyorum. Bundan sonraki organizasyonumuzda inşallah kendi otelimizde sizi ağlırlamak istiyoruz. Ramsey Bey, Raddisson'un Türkiye Direktörü. Bizim gerçekten aramızda çok tatlı bir dostluk diyaloğu gelişti. Ben de Ramsey Bey'i ilk defa böyle bir imza töreninde böylesi bir markayla buluşmaktan mutlu olduklarını söylüyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.