Mali Müşavirler’den mali tatile merhaba

Mali Müşavirler’den mali tatile merhaba
Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Büyükçekmece Şubesi mali tatilin ilk günü yaklaşık 90 meslek mensubu ile Yeni Beylik Et Lokantasında bir araya gelerek SGK Teşvikleri hakkında en yetkili ağızlardan bilgilendiler.
Dernek Başkanı Togay Çoban yaptığı açılış konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çoban, ‘Derneğimiz Büyükçekmece Beylikdüzü Esenyurt İlçelerini Kapsayan Bir Bölgede Hizmet Vermektedir. Pek Çok Projeye İmza Atan Derneğimizin En Öne Çıkan Etkinlikleri Lösemili Çocuklar Yararına Düzenlediğimiz Gecemizde Löseve 10.000 TL, Zihinsel Engelli Çocuklar Yararına Düzenlediğimiz Tiyatro Etkinliğimizde 5.000 TL Katkı Sunmuştur. Esenyurt’ta İki Pilot Okul Belirleyerek İhtiyaç Sahibi Yaklaşık 100 Çocuğu Giydirmiştir. Büyükçekmece Vergi Dairesine Fotokopi Makinası Ve Esenyurt SGK Müdürlüğüne Bilgisayar Bağışlarında Bulunmuştur. Derneğimiz Öne Çıkan Projelere Attığı İmzalar Neticesinde Yeni Umut Ve Gerçek Haber Gazeteleri Okurlarınca Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu Seçilmiştir. Derneğimiz İki Dönemdir Her Ay Düzenli Bir Şekilde Kahvaltılar Tertipleyerek Daha Çok Meslek Mensubuna Hitap Eder Duruma Gelmiştir. Bugünde Mali Tatilin Başlamasıyla Meslektaşlarımızdan Gelen Talep Doğrultusunda SGK İşveren Prim Teşvikleri Ve 5510 Sayılı Yasa İle Gelen Yeni Kanun Değişiklikleri İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Tertipledik. Bugün Mali Tatilin İlk Günü Olmasına Rağmen Gösterdiğiniz İlgiden Dolayı Şahsım Ve Yönetim Kurulum Adına Teşekkürlerimi Sunarım.’ diyerek sözü Küçükçekmece SGK Merkez Müdürü Şükran Beyazdağ’a verdi.
Beyazdağ; eğitim sunumuna başlamadan önce büyükçekmece mali müşavirler derneğinin nazarı itibarlarında ayrı bir yeri olduğunu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini ve her zaman yanlarında olduklarını dile getirdikten sonra sunumuna geçti.
Eğitim seminerinin sonunda eğitime katkı sunan Küçükçekmece Merkez Müdürü Şükran Beyazdağ, Yetkili Memur Birol Çınar, Servis Şefi Bilal Yazıcı Bağkur Yetkilisi Ramazan Yılmaz ’la günün hatıra fotoğrafı çekilerek mali tatile giren mali müşavirler, güzel bir mali tatil geçirmeleri konusunda temennilerde bulunarak ayrıldılar.
Bayrampaşa Mali Müşavirler Derneği Şube Başkanı Hayrettin Özbakır, bölge dışından ağırlanan misafirler arasındaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.