MARMARA PARK'TA YAZ BOYU EĞLENCE

MARMARA PARK'TA YAZ BOYU EĞLENCE
Ece Türkiye tarafından yönetilen MARMARA PARK Alışveriş Merkezi, okulların açılışına kadar sürecek bir aktivite zinciriyle tüm çocuklara yaz boyu sanat, yaz boyu eğlence vaat ediyor.

Türkiye’nin galaksi temali ilk alışveriş merkezi MARMARA PARK, Ramazan ayı boyunca sürdüğü çocuk aktivitelerini tamamladı.  GA Çocuk işbirliğiyle, çocukların psikomotor gelişimlerine uyumlu biçimde, 3C+ Program çerçevesinde tasarlanan Ramazan Etkinlikleri; geleneksel tutum ve deneyimlerimizi bugünün dünyasına uyarlayarak, kültürel bilgi ve birikimi çocukların tecrübe alanına sanat aracılığıyla taşıdı. 


MARMARA PARK ALIŞVERIŞ MERKEZİ, Ramazan etkinliklerinin ardından, minik ziyaretçilerle iletişime aynı hızla devam diyor. Uzun soluklu yaz etkinlikleri ile 21 Temmuz -10 Eylül tarihleri arasında kapalı etkinlik alanında ücretsiz atölye hizmeti verecek olan MARMARA PARK, kartlı üyelik sistemi ve miniklerin kendilerini çok özel hissedeceği  etkinlik platformuyla alışverişe yeni soluklar kazandırmaya devam ediyor.  Toplamda 16 gün sürecek olan yaz etkinlikleri, her Salı ve Perşembe günü 14.00-18.00 saatleri arasında kesintisiz devam edecek. Katılımcılar; birer saatlik atölye programları ile Resim, Heykel, Mozaik, Rölyef, Tasarım, Mask, Kolaj, Minyatür, Kukla, Mimarlık, Taş Bebek, Pop Art gibi sanatları uygulamalar eşlinde deneyimleyecekler. Lisanslı ve deneyimli eğitmenlerin liderliğinde, 3-6 ve 7-14 yaş gruplarının dahil edileceği programlar, etkin iletişim ve takım halinde çalışma gibi kişisel yetenekleri de geliştirmeyi hedefliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.