Ne olacak Türkiye’nin hali?

Ne olacak Türkiye’nin hali?
Yeni Arayışlar Girişimi Antik Otel işbirliği ile “Ne olacak Türkiye’nin Hali” toplantıları başladı.Belli periyodlarla yapılacak olan toplantılarda Türkiye’nin önemli meselelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunulacak, fikir paylaşımı yapılacak.
 İlk toplantının moderatörlüğünü yapan gazeteci Celal Toprak bu hedefin gerçekleştiğini belirterek, “İlk toplantımız tam bir fikir alışverişi şeklinde geçti. Hedefe ulaştı toplantı” dedi.

Toplantının koordinatörlüğünü yapan Mehmet Gözcü de davet edilenlerin fire vermeden toplantıya katıldığını hatırlatarak şöyle konuştu: “Kimi davet ettiysek geldi. Çok az mazeret bildiren oldu. Ajanları yoğun insanların bir araya gelerek Türkiye’nin sorunları konusunda fikir  alışverişinde bulunması hedefleniyordu. Bu gerçekleşti. Biraz da hasret giderme oldu. Uzun süredir bir araya gelemeyen dostlar birlikte oldu. Biz birlikte geç doğacağına inanıyoruz.Yeni Arayışlar Toplantıları buna hizmet ediyor. Toplantının ev sahipliğini yapan Antik Otel’e ve Genel Müdürü Sevda Yılgaz’a teşekkür ediyoruz.” Toplantıya 25’e yakın katılım oldu. Katılımcılar arasında Sevda Yılgaz, Celal Toprak,Bahattin Durmuş, Bahattin Yücel, Ali Fatinoğlu, Nazmi Arıkan, Engin Akman ,Pınar Işık Ardor, Mehmet Tomaç, Cem H. Bektaş, Esra Alkan, Sevgi Atalay, Engin Kosan, Hasan Çetin Engin, Metin Arıkan, Vardar Süleyman Karahan, Kazım Sizer, Hayrettin Kağnıcı, Mehmet Sandal, Müslüm Güler,Esra Eren,Tuğba Ertan Faruk Şen  gibi iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.