Oteller Fiyatları Çekti, Bayramda Her Keseye Uygun Tatil Var

Oteller Fiyatları Çekti, Bayramda Her Keseye Uygun Tatil Var
Bu yıl yurtdışı turizmde yaşanan ciddi düşüş nedeniyle Akdeniz ve Ege sahillerindeki tesislerin fiyatları geriledi. Türk tatilciler 5 yıldızlı otellerde geceliği 100 liraya tatil imkanı bulabilecek.
Bakanlar Kurulu tarafından 9 gün olarak ilan edilen Ramazan Bayramı tatilinin yaz dönemine denk gelmesi nedeniyle otellerde ünlü sanatçıların sahne alacağı konser organizasyonları, geçen yıllara göre daha düşük sayıda olacak. Bu Ramazan Bayramı'nda Antalya'da sadece 5 otelde ünlü isimler sahne alacak.
OTELLERİN PROGRAMLARI

Önceki yıllarda da Ramazan ve Kurban bayramları, yeni yıl gibi özel günlerde konser organizasyonlarıyla dikkat çeken Kemer İlçesi Beldibi tatil yöresindeki Rixos Sungate Hotel'de üç ünlü isim sahnede olacak. Rixos Sungate Hotel'de 5 Temmuz'da Bülent Ersoy, 7 Temmuz'da Candan Erçetin, 8 Temmuz'da ise Gripin konserleri düzenlenecek. Kemer'de Rixos Premium Tekirova Hotel'de ise 7 Temmuz'da Erdem Kınay ve Merve Özbey'in sahnesi olacak. Serik İlçesi Belek turizm bölgesindeki Adam&Eve Hotel'de ise Ozan Çolakoğlu konseri düzenlenecek. Belek Kaya Palazzo Hotel'de Aşkın Nur Yengi, Ziynet Sali ve Soner Olgun, Belek Port Nature Luxury Resort Hotel'de ise Selami Şahin sahneye çıkacak.

EN ÇOK TALEP ANTALYA'YA

Ramazan Bayramı tatili için iç turizmin çok hareketli olduğunu belirten ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kıbrıs gibi ılıman bölgelerin ciddi talep gördüğünü kaydetti. Rezervasyonlarda geçen seneye göre şu an için yüzde 55 üzerinde satış aldıklarını belirten Suat Özbek, "Tabi geçen sene bayram tatili 3 gündü, bu sene 9 gün. Tatilin uzaması nedeniyle erken rezervasyon sürecinde de yoğun talep aldık. Devamının geleceğini de umuyoruz. Fiyatlar da makul seviyelere geldi. Özellikle Rusya ve Avrupa'da gelişen olaylar, otellerin boş kalması ve fiyatların revize edilmesini sağladı.


100 LİRAYA TATİL

İç pazar ve bayram hareketliliğinin beklentiyi karşılayıp karşılamadığı tartışılır. Beş yıldızlı bayramda 100 liraya da 1500 liraya da geceliği olan otel var. Her keseye, zevke hitap edebilecek alternatifler var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.