Rekor üstüne rekor kıran altında yükseliş sürecek mi? Altın fiyatlarında son durum

Rekor üstüne rekor kıran altında yükseliş sürecek mi? Altın fiyatlarında son durum
Altın fiyatları bugün ons altının etkisiyle yükseliş seyrini sürdürüyor. Altın geçtiğimiz haftadan itibaren rekor üstüne rekor kırmış ve tarihi zirvesini yenilemişti.

16 Kasım altın fiyatları bugün son haftalardaki yükselişiyle birlikte son dakika olarak yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda dolar kurundaki çıkışlar ons altının yükselişini ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü yukarı çevirdi. Böylece uzun zamandır düşüş grafiğinde yer alan altın yatırımcısına son haftalarda kazandırdı. Peki, bugün hangi altın türü ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları..

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

16 Kasım Salı günü kaydedilen güncel verilere göre ons altın bin 866 dolar. İç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Geçtiğimiz hafta 550 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 605 liradan işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 900 liranın üzerindeki konumunu korurken 964 liradan alınıyor. 16 Kasım'da çeyrek altının satış fiyatı ise 990 TL.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 1.928 liradan alınıyor, 1.990 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 857 liradan alınırken 3 bin 964 liradan da satışa sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.