Sahte bilete dikkat!

Sahte bilete dikkat!
Yarım asırlık şans kapısından uyarı; Sahte bilete dikkat!

Yılbaşı yaklaştı. Herkeste yeni yılın telaşı var. Tabii bu telaş içinde piyango biletlerini de unutmamak lâzım. Büyükçekmece’de 1964’den bugüne kadar yaklaşık yarım asırdır şans dağıtan Çitçi oğlu Talih oyunları Milli piyango bayilerinden Ercan Çiftçi vatandaşı sahte bilet konusunda uyarıyor.
Milli Piyango İdaresi tarafından satışa sunulan yılbaşı biletlerinde çekilişte çıkacak 45 milyon lira tutarındaki büyük ikramiye, hemen herkesin hayallerini süslüyor. Milyonlarca vatandaşın hayalini süsleyen bu paraya sahip olmayı hedefleyen vatandaşlar biletlerin çıktığı günden bu yana satış noktalarına adeta akın etti. Büyükçekmece de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği noktalardan biri de, Dizdariye mahallesi Atatürk Caddesinde hizmet veren Çiftçi oğlu Şans Oyunları.İşletme sahibi Ercan Çiftçi, yılbaşı özel çekilişine özel açıklamalarda bulundu. Büyük ikramiyenin 45 milyon TL olduğunu belirten Çiftçi, Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı çekilişiyle dağıtılacak toplam ikramiye tutarının ise tam 242 milyon TL olduğunu aktardı. Çiftçi, Yarım asırdan bu yana Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Atatürk Caddesin de Büyükçekmecelilere şans oyunları hizmeti verdiklerini dile getirerek, her yılbaşı öncesi olduğu gibi bu yıl da işletmelerinde yoğunluk yaşandığını söyledi. 29 Kasım’dan bu yana satışı devam eden biletlere olan ilgiden bahseden Çiftçi, Bu yıl vatandaşların ilgisinin önceki yıllara oranla daha fazla olduğunu gözlemliyoruz. Özellikle çeyrek biletlere talep var, Satışlar bir hayli yoğun. Müşterilerimize önerimiz, biletlerini bu yıl erken almalarıdır. 
Hayalleriniz boşa gitmesin
Büyükçekmece’nin en eski Milli Piyango bayilerinden Çiftçi oğlu Talih Oyunları sahibi Ercan Çiftçi vatandaşların sahte biletlere karşı dikkatli olmalarını belirterek Biletleri yaka kartı olmayanlardan almasınlar. Sahte bilet almaları durumunda hayalleri boşa gider. Biletlerin arka tarafında kaşeli isimleri olmasına dikkat etsinler dedi. Yıllardır bu işi yaptıklarını ifade eden Çiftçi şimdiye kadar birçok kez kendi bayilerinden alınan biletlere büyük ikramiyelerin isabet ettiğini ve kendilerini şanslı saydıklarını da belerterek bu yıl bilet fiyatlarının çeyrek bilet 10 TL, yarım bilet 20 TL ve tam bilet 40 TL olarak satıyoruz dedi.
Tek rakamla ikramiyeyi kaçırmaya son!
Ercan Çiftçi, her yılbaşı çekilişi sonrası yaşanan, “Tek numarayla ikramiyeyi kaçırdım” üzüntüsünün önüne geçmek adına bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek bununla ilgili olarak müşterilerimizin memnuniyeti açısından seri bilet satışlarımızda var. Çekiliş sonrası ‘Bir rakamla ikramiyeyi kaçırdım’ demelerinin önüne geçmek için gerçekleştiren bu çalışma vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyor” şeklinde konuştu. Çiftçi, Büyükçekmeceli vatandaşlara biletlerini erken temin etmeleri çağrısında bulunarak bol şanslar dileğinde bulundu.
17 gün sonra milyoner olabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.