SİLİVRİ BELEDİYESİ ARICILIK FESTİVALİ’NDE

SİLİVRİ BELEDİYESİ ARICILIK FESTİVALİ’NDE
Silivri Belediyesi, Feshane Kültür Merkezi’nde bu yıl 4.sü düzenlenen İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne katılarak Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi çalışmalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi 4. İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne katıldı. Feshane Kültür Merkezi’nde gerçekleşen festivalde stant açan tek belediye olan Silivri Belediyesi, bölgede sürdürdüğü tarımsal çalışmalarını ve arıcılık faaliyetlerini tanıttı. Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde çiftçiye yol gösteren örnek ürünlerin sergilendiği stant, dört gün süren festivalde yoğun ilgi gördü. Tarım ile ilgili televizyon kanallarının sıkça ziyaret ettiği Silivri Belediyesi standını, vatandaşların yanı sıra; akademisyenler ve ziraat mühendisleri de ilgiyle inceledi.

 

SİLİVRİLİ ARI ÜRETİCİLERİ DE FUARA KATILDI

Silivri Belediyesi, Silivrili arı üreticilerinin de festivale katılımını sağladı. Otobüslerle festivale giden üreticiler, Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen arı ürünleri üreticileri ile tanışma imkânı buldu. Silivri’nin tüm mahallelerinden katılımın sağlandığı festivalde üreticiler, arıcılık üzerine gelişen son teknolojileri yakından inceledi. Daha verimli ve kaliteli ürün üretebilmek için görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Silivrili arı üreticiler, kendilerine bu imkânı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.