ZOR AUTO’YA LÜX AÇILIŞ

ZOR AUTO’YA LÜX AÇILIŞ
Silivri’nin tanınmış işadamları İlker Koyuncuoğlu ve Enes Pekol, açtıkları ZOR AUTO & MOTORS birbirinden lüks araçları beğeniye sundu.

 Açılışta satışa sunulan birbirinden lüks araçlar davetlilerin dikkatini çekti. Açılış kurdelesini, Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar, AK Parti Silivri Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, İş Adamı Mehmet Pekol kesti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve AK Parti Silivri Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın dostlukları dikkatten kaçmadı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşmasında;  “İlçemizde hizmet sektörlerinin gelişmesi, ilçemizin ticari faaliyetlerinin artması bizleri mutlu ediyor. İstihdam olarak da böyle işletmelere ihtiyacımız var. Bu işyeri ile arkadaşlarımın  3. işletmelerinin açılışını gerçekleştiriyorum. Bu girişimlerinden dolayı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah yerini dar etsin.” dedi.

İLÇEMİZE KATKI SUNABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE

Ayrıca yeni açtıkları ZOR AUTO & MOTORS işletmeleri hakkında konuşan Enes Pekol;“ Biz Silivri’de uzun zamandır esnaflık yapıyoruz. SONAX ile başladığımız iş hayatında BENİ YIKA ile Silivri’de, Tekira’da, Edirne’de, Güneşli’de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Silivri bizim ilçemiz. Burada gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile ilçemize katkı da bulunabiliyorsak bizden mutlusu yok diye düşünüyorum. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz iş yerimiz ile de İlçemize değişik bir hava ve soluk getireceğimizi düşünüyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.