BAŞKAN BOZKURT, MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BOZKURT, MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçedeki muhtar, aza ve onların aileleri ile iftar yemeğinde buluştu. İftara, CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay da katıldı.

Esenyurt Belediyesi, Ramazan’ın on birinci gününde iftar sofrasında muhtarları ağırladı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde ilçeyi mahalle mahalle temsil eden muhtarların ağırlandığı iftar sofrasına; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, Muhtarlar, Azaları ve aileleri, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan, Ali Susuz, Veysel Bal ve Hayrettin Bahahan, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Polat, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Aktaş, CHP İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“SİZLERLE BERABER UMUDUN ŞEHRİNİ EN MUTLU ŞEHİR YAPACAĞIZ”


Muhtarlara ve azalara Esenyurt’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bizler Esenyurt’un kanaat önderleri, yöneticileriyiz. Sizler kendi imkânlarınızla, halkın desteğini almış seçilmiş insanlarsınız. Biz de Esenyurtluların mutlu ve huzurlu olması için bu önemli görevi üstlendik. Bundan sonraki süreçlerde de Esenyurtlular mutlu ve huzurlu olsunlar diye birlikte çalışacağız ve sizlerle beraber umudun şehrini en mutlu şehir yapacağız. Belki çok zengin olmayız, belki eksiklerimiz olabilir ama Esenyurt’u en mutlu şehir yapacağımıza inanıyorum” diyerek birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

“BİR MİLYON İNSANIN TEMSİLCİLERİNİN HUZURUNDAYIZ”

Esenyurt’ta bir milyon insanı temsil eden Muhtarlarla birlikte oruç açmaktan mutlu olduğunu belirten CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Muhtarlara isimlerinin yazılı olduğu özel hediyeleri takdim etti. Yardımlaşma anlamında herkesin üstüne düşen görevi yapacağı takdirde ülkedeki her sorunun üstesinden gelineceğinin altını çizen Altay Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a düzenlediği iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muhtarlara özel bir değer ve önem verdiğini vurgulayan Vekil, Genel Başkan’ın selamını iletti. Muhtarlara özel bir konuşma gerçekleştiren Vekil Engin Altay şöyle konuştu: “Esenyurt’ta kırk üç kişi, bir milyon insanı tek tek ve birlikte temsil ediyorsunuz. Bir milyon insanın temsilcilerinin huzurundayız ve o saygıyla, o hürmetle, o özenle konuşmalarımızı yapıyoruz. Ben bu akşamda paylaştığınız için, birlikte olma arzumuza olumlu cevap verdiğiniz için Belediye Başkanımız adına da İlçe Başkanımız adına da kendi adıma da çok teşekkür ediyorum.”


“MUHTARLARIMIZ VE AZALARIMIZLA BİRLİKTE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

“Hem ilçemizin hem de ülkemizin daha güzel yarınlarında böyle güzel programlarında bulunmayı temenni ediyoruz” diyen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, “Yerel yönetimlerimizin ve demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımız ve azalarımızla birlikte olmaktan onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Esenyurt’un gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun ise, “Bizleri bir araya getiren, Ramazan bereketini bizimle paylaşan kıymetli Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ESENYURT’TA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ramazan Ayı’nın manevi iklimini vatandaşlara hissettirmeye devam eden Esenyurt Belediyesi, Ramazan etkinlilerinin altıncı gününde Eski Belediye Bahçesi’nde gerçekleşen programda, Meddah ve Kâtip Zenne Gösterisi ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca etkinlik alanındaki kukla gösterisi ile çocuklar gönüllerince eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.