ESENYURT BELEDİYESİ KORONAVİRÜS İ​LE MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR

ESENYURT BELEDİYESİ KORONAVİRÜS İ​LE MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR
Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelindeki dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yeni tip Koronavirüs önlemleri çerçevesinde ilçe genelindeki eczane, kuaför, dolmuş ve İETT durakları, bankamatikler, bina girişleri, cadde ve sokakları dezenfekte ederek mikroplardan arındırıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı oluşturduğu ekiple Esenyurt genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren müdürlük, sabah erken saatlerde mesaiye başlayarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm alanlarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyor. Ekipler ayrıca vatandaşların talebi üzerine bina içlerinde ve ofislerde de dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor.

YEŞİL ALANLAR ÇİÇEKLENDİRİLİYOR

Koronavirüsle mücadele çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki parklar yol kenarları ve orta refüjlerde çalışmalarına da devam ediyor. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahçe ve yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra ilçe merkezinde ve yol kenarlarında çimlendirme ve ağaçlandırma, cadde ve orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor.

YAYA GEÇİTLERİ VE KALDIRIM BOYALARI YENİLENİYOR

Esenyurt Belediyesi bir yandan Koronavirüs salgınına karşı mücadeleyi aralıksız olarak sürdürürken, bir yandan da yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğüne bağlı Yol Planlama ve Trafik Şefliği ekipleri, ilçe genelinde bulunan yaya geçitleri ve kavşaklardaki kaldırımları boyayarak yeniliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.