Esenyurt çocuk kenti olacak

Esenyurt çocuk kenti olacak
Yerel seçimlerin sona ermesiyle resmi olmayan sonuçlara göre Esenyurt Belediyesi'ni kazanan CHP adayı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt'un çocuklar için ideal bir kent olacağını söyledi. Bozkurt, “Esenyurt'ta sadece yetişkinler değil çocuklar d
Yerel seçimlerin ardından Esenyurt'ta oyların çoğunu alarak belediye başkanlığı görevine layık görülen CHP'li Kemal Deniz Bozkurt, mazbatasını almayı beklerken ilçe gündemine ilişkin açıklama ve paylaşımlarda bulunmayı da sürdürüyor. Sosyal medya hesabı üzerinden Esenyurt'taki hedefleri ve yapacakları çalışmalara ilişkin bilgiler veren Bozkurt, Esenyurt'un hızlı bir şekilde gelişen ve değer kazanan bir ilçe haline geleceğini söyledi. Bozkurt, “Esenyurt, İstanbul'un en güçlü potansiyele sahip ilçelerinden birisi. Büyüklüğü ve sahip olduğu çeşitlilik zenginliğini de biliyoruz. Bütün bunlar birer artı değer. Bunları en iyi şekilde ilçemiz lehine kullanarak, Esenyurt'un gelişime katkıda bulunacağız” dedi.

Çocuklar güvende hissedecek

Esenyurt'un güvenlik zaafiyetleri ve uyuşturucu vakalarıyla anılan bir ilçe olmaktan çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını da ifade eden Bozkurt, ilçede yaşayan çocukların güven içerisinde sokağa çıkması, okula gidip gelmesi ve huzur içinde yaşamaları için her türlü önlemi alacaklarını da vurguladı. Esenyurt'ta yaşayan Beril Tuana ve kardeşinin görüntülerini sosyal medyadan paylaşayan Bozkurt, çocuklara da bu paylaşım üzerinden mesaj verdi. Bozkurt, “Güzel çocuklarımız Beril Tuana ve aslan parçası. Hem sizin hem de Esenyurt'un tüm çocuklarının yüzünü güldüreceğiz. Esenyurt sizler için daha güvenli bir hale gelecek” paylaşımında bulundu.

Parkların sayısı artacak

Çocukların mutlu bir ilçede yaşamaları için gerekli olan donatı alanlarını da en kısa sürede hayata geçireceklerini anlatan Bozkurt, “İlçemizdeki parkların sayısı artacak. Çocuklarımın güzel zaman geçirebileceği oyun parkları kuracağız. Bu oyun parklarının şu an mevcut sayısının yetersiz olduğunu görüyoruz. Bunları en kısa sürede artıracak ve Esenyurt'u parklarıyla, yeşiliyle, doğal zenginlikleriyle öne çıkan bir ilçe haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Hastane sorununu çözeceğiz

İlçedeki hastane sorununu çözeceklerini de anlatan Bozkurt şöyle konuştu; “ 4 milyon metrekarelik Haramidere bizim ıslah edebileceğimiz belki de tek yer. Bunu bitirdiğimizde kişi başı yeşil alanımız 5,2 metrekareye kadar çıkacak. Burası, aynı zamanda bir yaşam vadisi olacak. Bu vadi, Esenyurt halkının nefes alabileceği, değişik branşlarda spor faaliyetleri yapabileceği, bir gençlik merkezinin yer alacağı bir yer olacak. Nostaljik tramvay hattımız olacak, botanik bahçemiz olacak, piknik alanlarımız olacak. Her mahalleye mutlaka bir kreş mutlaka yapacağız. Var olan hastane sorunumuzu çözeceğiz ve 2 tane tıp merkezi yapacağız. Yapımı yarım kalan hastanemiz de tamamlanacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.