Esenyurt'ta magandalar tarafından darp edilen genç kız o anları anlattı

Esenyurt'ta magandalar tarafından darp edilen genç kız o anları anlattı
Esenyurt'ta magandalar tarafından darbedilen genç kız yaşadıklarını anlattı. İlk önce sözlü tacizde bulunduklarını ifade eden genç kız, "Arkadaşlarımla birlikte hastaneden dönüyordum. Bizi taciz edince karşılık verdim. Bunu kendilerine yediremed

Esenyurt'ta hastanedeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine gitmekte olan genç kızlar, magandalar tarafından feci şekilde darbedilip hastanelik edilmişti. Olaya karıştığı öğrenilen 4 kişiden 2'si yakalanıp adliye gönderildi. Yakalanan Mustafa D. ile Fırat Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Magandalar tarafından darp edilen genç kızlardan biri olan Nehir Gödek yaşanılan o anları anlattı.

"CEZALARINI ÇEKSİNLER"

İlk önce sözlü tacizde bulunup sonra darp ettiklerini söyleyen Nehir Gödek, "Biz korsan taksiyiz gelin sizi istediğiniz yere götürelim gibi sözler söylediler. Bende araba kalabalık olduğu için 'bu nasıl taksi olabilir?'dedim. Bu sözüm üzerine şahıslardan biri 'biz sekiz kişi de olsa korsan taksi yaparız gelin birlikte yapalım' gibi ifadeler kullanarak sözlü tacize devam etti. Sonrasında da zaten beş erkek arabadan çıkıp bizi darbetmeye başladılar. Beni yerde sürükledikleri esnada ise 'şimdi bak seni arabaya sokup nasıl döveceğim' gibi ve çok daha ağır ithamlarda bulundular.

Ben hiçbir şey yapamadım, kendimi savunamadım. Ben önceden hep derdim ki ben bu tarzda bir durumda kendimi savunurum, gereken karşılığı verebilirim. Fakat böyle olmuyormuş gerçekten. Etrafta onlarca insan vardı ve kimse bir şey yapmadı. İnsanlar yanımızdan geçti ve benim imdat veya tecavüz ediyorlar gibi bağırışlarıma kimse kulak asmadı. İnsanlar sadece durumu izlediler. O zaman yardım etmediler ama şimdi yardım edebilirler. Bana yardımcı olsunlar ki o şahıslar cezalarını çeksinler. O şahıslar serbest bırakılmış, bugün bu benim başıma geldi fakat yarın başka insanlarında başına gelebilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.