Esenyurt Tem bağlantı yolunda erkek cesedi bulundu

Esenyurt Tem bağlantı yolunda erkek cesedi bulundu
- Esenyurt Tem bağlantı yolunda erkek cesedi bulundu Şahsın 3 gündür kayıp olarak arandığı öğrenildi Haramidere TEM Bağlantı yolunda boş alanda bir erkek cesedi bulundu.

- Esenyurt Tem bağlantı yolunda erkek cesedi bulunduŞahsın 3 gündür kayıp olarak arandığı öğrenildiİSTANBUL - Haramidere TEM Bağlantı yolunda boş alanda bir erkek cesedi bulundu. Polisin incelemesinin ardından şahsın 3 gündür kayıp olan Kemal Mert olduğu belirlendi.

 
Olay 13.00'da Haramidere TEM Bağlantı yolu Esenyurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağaçların arasında hareketsiz şekilde yatan bir şahıs ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, 37 yaşındaki Kemal Mert olduğu tespit edilen kişinin öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin bulunduğu alanda inceleme yaptı.Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Mert'in başından silahla vurulmuş olduğu belirlendi. Mert'in 3 gündür kayıp olduğu ve ailesinin kayıp ilanı verdiği öğrenildi. Polisin çalışması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.