Esenyurt’ta okullar yüz yüze eğitim'e hazır

Esenyurt’ta okullar yüz yüze eğitim'e hazır
Esenyurt Belediyesi, 1 Mart'tarihinde başlayacak yüz yüze eğitim öncesi ilçede bulunan tüm okullarda Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tarihinden itibaren tüm resmî ve özel ilkokullar, anaokulları ve 8 ile 12'nci sınıflarda seyreltilmiş şekilde, haftada 2 gün, olmak üzere yüz yüze eğitim yapılacağını duyurdu.

Esenyurt’ta okullar yüz yüze eğitim dönemine 1 Mart’a hazır

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmesi için ilçedeki tüm okulları Kovid-19 salgınına karşı dezenfekte gerçekleştirdi.

Esenyurt’ta okullar yüz yüze eğitim dönemine 1 Mart’a hazır

Ekipler, ilçede bulunan anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liseler dahil olmak üzere toplam 103 okulda çalışmalarını kısa zamanda tamamladı.

Esenyurt’ta okullar yüz yüze eğitim dönemine 1 Mart’a hazır

Okulları eğitim dönemine hazırlamak için yoğun mesai harcayan ekipler, çalışmalar kapsamında; derslikler, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları, koridorlar, merdiven korkulukları ve bahçelerde yer alan oyun alanları gibi tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederek mikroplardan arındırdı.

Yetkililer, öğrencilerin sağlığı için ilçedeki tüm okullarda yapılan dezenfeksiyon çalışmaları, eğitim dönemi boyunca devam edeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.