HALK DANSLARI ESENYURT’A RENK KATTI

HALK DANSLARI ESENYURT’A RENK KATTI
Esenyurt tarihinde ilk olan Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali birbirinden renkli görüntülerle devam ediyor. Festivalin ikinci gününde, ülkelerinin kültür elçiliğini yapan dans gruplarının gerçekleştirdiği performanslarla müziğin ve dansın birl

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 1.Uluslarası Esenyurt Halk Dansları ve Müzik Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen festivalin ikinci gününde de festival heyecanına ortak olan herkes coşku dolu anlar yaşadı. Türk Halk Müziği dinletisiyle başlayan ikinci gün programı, uluslararası halk dansları topluluklarının gösterileriyle devam etti. Sahneye çıkan Gürcistan, Makedonya, Karadağ, Meksika, Bulgaristan, İran ve Kuzey Osetya’dan gelen dans gruplarının coşku dolu gösterileri izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Farklı kültürlerdeki dansçılardan aynı anda “Umudun Şehri Esenyurt” sesinin yükselmesiyle festival coşkusu birlik ve beraberlik duygusuyla taçlandı. İlginin yoğun olduğu festivale çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar, festivali çok beğendiklerini belirterek birçok ülke kültürünün Esenyurt’ta buluşmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.