3 bin aileye temel gıda yardımı

3 bin aileye temel gıda yardımı
Ramazan ayında, Beylikdüzü Belediyesi hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü oluyor. Belediye tarafından belirlenen 3 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa erzak yardımı yapılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi’nin Ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal hizmetler devam ediyor. Hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine Ramazan boyunca iftar yemeği götüren belediye ekipleri şimdi de hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında adeta bir köprü görevi görüyor.

Ramanzan ayı dolayısıyla yardım yapmak isteyen hayırseverler,  yardımlarını Beylikdüzü Belediyesi Aile Danışma Merkezi (BADEM)’ne ulaştırıyor. Belediye ekiplerince belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlar ulaştırılıyor. Vatandaşlar ise telefonlarına gelen SMS ile BADEM’e gelerek kendi adına hazırlanan yardım paketini alıp evlerine gidiyorlar. Toplamda 3 bin vatandaşa yapılan yardımların tamamı temel gıda ihtiyacı içeriyor. Ayrıca BADEM’e gelen vatandaşlar ihtiyacı doğrultusunda istediği kıyafet, ayakkabı gibi giyim gereksinimlerini de ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

 Hayırseverler ile Omuz Omuza

 Beylikdüzü ilçesinde belirlenen birinci derecede yardıma muhtaç ailelere yardımların yapıldığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bunun haricinde Ramazan ayı ve sonrasında da çeşitli yollar doğrultusunda yine hayırsever kişilerle kurulacak işbirliği ile vatandaşlara yardımlar yapılacağı dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.