Acı haber çabuk ulaştı

Acı haber çabuk ulaştı
10 kardeşin en küçüğü 2 yıl önce babasını kaybetmişti

Diyarbakır’da teröristler tarafından şehit edilen 13 askerden biri olan Erzincanlı Uzman Jandarma Çavuş Fahrettin Aksu’nun(26) baba ocağına ateş çabuk düştü. Akşam saatlerinde olayı haber alan annesi fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’da aileye taziye ziyaretinde bulunarak şehidin abisi Nizamettin Aksu ile bir sure görüştü.

Bir buçuk yıllık evli ve 6 aylık kız çocuğu bulunan şehit uzman çavuşun İnönü Mahallesi 23’ncü sokak Numara 49’da oturan ağabeyi Nizamettin Aksu’ya ulaşan haber sonrası Çayırlı İlçesi Yazıkaya Köyü’ndeki anne Şükran Aksu ve yakınları da Erzincan’a geldi.

Uzun süre sağlıklı bilgi almaya çalışan Aksu ailesi Diyarbakır’dan gelen telefon üzerine gözyaşlarına boğuldu. Şehidin annesi Şükran Aksu rahatsızlanınca eve çağrılan ambulanla Erzincan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır da aileyi ziyaret ederek şehidin ağabeyi Nizamettin Demir ve yakınlarıyla görüştü.

Terörist saldırıda şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Fahrettin Aksu’nun 3 yıldır Diyarbakır’da görev yaptığı, bir buçuk yıl önce Hacer Aksu ile evlendiği ve Damla isminde 6 aylık bir kız çocuğu olduğu bildirildi. 4’ü kız toplam 10 kardeşin en küçüğü olan şehit Fahrettin Aksu’nun 2 yıl öncede babasını kaybettiği öğrenildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.