Adıgüzel’in mutlu günü

Adıgüzel’in mutlu günü
Esenyurt Belediye Meclis Üyesi, Atay Madencilik ve Yusufoğluları İnşaatın yönetim kurulu başkanı Mehmet Adıgüzel kızı Elif Adıgüzel’i Uğur Mavili ile evlendirdi.

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen düğün töreninde Elif ve Uğur çiftinin nikâhını Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kıydı. Başkan Kadıoğlu’nun nikâh akdini gerçekleştirdiği genç çiftin şahitliğini, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel, Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz ve Mehmet Ali Yılmaz oldu.
Yoğun katılım gösterilen Adıgüzel ve Uğurlu ailesinin mutlu gününde, siyaset, iş dünyasından ve aile çevrelerinden yakınları yalnız bırakmadı.
Kaymakam Demiröz cüzdanı geline teslim etti
Elif Adıgüzel ve Uğur Mavili çiftinin düğün töreninde, Kuranı Kerim tilaveti okunması ardından nikâh merasimine geçildi. Katılım oldukça yoğun olan düğünde genç çiftlerin çok heyecanlı olduğu dikkat çekti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu nikâh merasimi sırasında esprili konuşmaları ile Elif ve Uğur çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Kadıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk uyarısını çiftlere hatırlatarak mutluluk dileğinde bulundu. Esenyurt ’un tanınmış isimlerinden oluşan şahitlerinde huzurunda genç çiftin nikâh işlemini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu evlilik cüzdanını Tekirdağ Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz’e verdi. Kaymakam Demiröz “ Aileyi ayakta tutan hanımlardır, annelerdir. Bu yuvanın da sonsuza kadar ayakta kalmasını diliyorum” diyerek evlilik cüzdanını geline teslim etti.  
Adıgüzel “mutluluk ve gurur bir arada”
Kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan baba Mehmet Adıgüzel, konuklarını kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Mehmet Adıgüzel “evladını evlendirmenin her anne ve baba için en mutlu ve gururlu bir gün olduğunu, bu mutlu günümüzde uzaktan ve yakından katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm yakınlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Elif ve Uğur çiftinin düğün pastası kesimi ardından, takı töreni ve yemek ikramı gerçekleşti. Genç çiftin düğün töreni, katılan konukların müzik eşliğinde doyasıya eğlenmesi ile devam etti.
Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen Elif ve Uğur Mavili çiftinin düğün törenine katılım oldukça yoğun oldu. Törene, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve yönetimi, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Danışmanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum kurum temsilcileri, Sanayici ve İşadamları ve çok sayıda aile yakını katıldı.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.