AĞAÇLARI KATLETTİLER!

AĞAÇLARI KATLETTİLER!
BİR FİDAN DİKMEN YETER!

Çevre düşmanları ve ağaçları katledenler bir eylem ile protesto edildi. "İstiyorsan bir eser, bir fidan dikmen yeter" sloganıyla birlikte bir araya gelen çevreciler bu katillerin takipçisi olacağız dediler.

 

 BİR FİDAN DİKMEN YETER!

Büyükçekmece Mimaroba Yeşil Yaşam Projesi alanında bulunan fidanlar geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılarak yerle bir edildi. Çevre Haftası’nda bu katliamı protesto etmek için Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği ile Büyükçekmece Mübadele Derneği aynı alanda bir araya geldi. "İstiyorsan bir eser, bir fidan dikmen yeter" sloganıyla bir araya gelen çevreciler YEŞİL VE ÇEVRE DÜŞMANLARI’na müsaade etmeyeceklerini kaydettiler.

 ELLERİNİZ KIRILSIN

Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr. Erdoğan Anık ve Büyükçekmece Mübadele Derneği Başkanı Aşkın Eken’in de aralarında bulunan çevre dostu sakinleri gencecik ağaçları kırıp döküp yıkanlardan hesap soracaklarını kaydederek. ‘Bu asırda çevreye, doğaya, yeşile zarar vermek tehlikelerin en büyüğüdür. Doğayı katletmek, geleceğimizi, hayallerimizi, umudumuzu yok etmeye eşittir. Bu elleri kırılasıca doğa düşmanlarının takipçisi olacağız. Buradan güvenlik güçlerimize, idari sorumlularımıza ve yerel yöneticilerimize de sesleniyoruz. Lütfen parklarımızı, bahçelerimizi, yeşilimizi daha iyi koruyun. Çevre düşmanlarına fırsat vermeyin’ diye konuştular.

 

HABERDAR ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.