Ağrılılar Derneğinden Karakaş’a Plaket

Ağrılılar Derneğinden Karakaş’a Plaket
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaraş, Muhlis Çil başkanlığında Silivri’de faaliyet gösteren Ağrılılar Derneğinin Ortaköy Mahallesi Millet Çeşme’de düzenlediği birlik, beraberlik ve kaynaşma pikniğine katıldı.

Birçok siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve vatandaşında katıldığı piknikte, Karakaş’a derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 Dernekler kültürümüzün bekçileri

 Ağrılılar Derneğinin düzenlediği piknikte plaket sunumun ardından söz alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’de bir çok derneğin aktif olarak faaliyet gösterdiğini ve bundan dolayı oldukça memnuniyet duyduğunu ifade ederek şöyle devam etti; “ ilçemizde faaliyet gösteren bir çok memleket derneğimiz var. Bunların hepside aktif olarak faaliyetteler. Bir çok kültürel, sanatsal faaliyet gösterdikleri gibi, bir birleri arasındaki kaynaşmayı ve kardeşliği de pekiştirerek ismini taşıdıkları ilin, ilçenin, köyün kültürünü  ve sosyal zenginliğini yaşatıyor, adeta o kültürün gurbet bekçiliğini yapıyorlar. İşte bu derneklerden biriside Ağrılılar derneğidir. Muhlis Çil ağabeyimizin öncülüğünde yıllardır hizmet veren derneğimiz, bir çok hizmete imza atmıştır. Bir çok önemli siyasetçi, iş adamı, bürokrat ve kanaat önderi yetiştiren Ağrı, bu gün terörün bitmesi ile turizm anlamında da bir tarihi ve doğal güzelliğini sergilemeye başlamıştır. Ben bu anlamda hizmet veren Ağrılılar Derneğimize ve sevgili yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyor. Yaptıkları ve yapacakları bütün hizmetlerde başarılar diliyorum.” dedi.

 Afrikalı misafirler renk kattı

 Millet Bahçe Piknik alanında gerçekleştirilen pikniğe, Güney Afrikalı misafirleri ile gelen Ağrılı iş adamı Halis Kahriman ise, yaptığı konuşmada hemşerileri ile yaptıkları hizmetlerden dolayı gurur duyduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu ifade eden bir konuşma yaptı. Kahriman ayrıca Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olacağını da açıkladı. Kahriman ile birlikte pikniğe gelen Güney Afrikalı iş adamlarının piknik alanında bulunan protokol üyeleri ile birlikte halay çekmeleri ise pikniğe ayrı bir renk kattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.