AK ESENYURT YENİ YÖNETİMİ VE GÖREVLERİ TANITILDI

AK ESENYURT YENİ YÖNETİMİ VE GÖREVLERİ TANITILDI
Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ilçe teşkilatının faaliyet ve çalışmalarının sunulduğu Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen programda kongre ardından İlçe teşkilatı yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı ta

Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu AK Parti İlçe Teşkilatının Danışma Meclisine, AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Mahalle Yönetimleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım gösterdi.

 

Değer, “Yeni Anayasa ile 2023 hedefimiz bekliyoruz”

 

Programda açılış konuşmasını yapan Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer yaptığını konuşmasında partililerine teşekkür ederek başladı. Değer, gerçekleşen kongrede iki ayrı listenin yarıştığını ancak hiçbir sıkıntı yaşanmadığını ifade etti. Değer, “AK Parti ailesi olarak hiç bir sorun, hiçbir sıkıntı yaşamadan başarılı bir şekilde ilçe kongremizi gerçekleştirdik ve Genel Merkezimizin bütün kriterleri uygulayarak yeni yönetimimizi seçtik. Şimdi ise önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti için çok önem arz ediyor. Bu seçimi kazanmamız sonucunda ilk defa Türkiye’de Sivil Anayasa değişimini yapacağız.

Türkiye Cumhuriyetimize yeni anayasamızı kazandıracağız ve 2023 hedefimize ulaşmayı bekleyeceğiz. AK Parti Teşkilatı olarak istişare, uyum ve samimiyet içinde çalışıyoruz ve bunun çok faydasını görüyoruz. Bizler AK Parti olarak 12 yıldır birçok ilkleri başardık. İnşallah 2015 seçimlerinde bu millet yine ezici bir oyla zafer kazanacaktır. Danışma Meclisimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.”dedi.

 

İlçe Başkanı Şenay Değer’in konuşmasının ardından slayt gösterimi ilçe teşkilatının faaliyet raporu sunuldu. AK Parti İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

 

 

Başkan Kadıoğlu, yeni projeleri anlattı

 

Yönetim kurulu tanıtımı ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kadıoğlu, “ AK Parti Esenyurt olarak başarılı bir kongre süreci geçirdik. Esenyurt farklı bir yapıda ve bizler bu yapıyı bozdurmayacağız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizdeki en büyük katkıları sunan delegelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapımı biten ve yeni başlamış olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Kadıoğlu; “Camiiler, Parklar, Kültür Merkezleri, Kur’an kursları, Kreşler ve okul projelerimiz var. Bunların birçoğu başlamış ve başlayacak projelerdir” dedi.

 

“Bunlar Cahil ve iş bilmiyorlar”

 

Belediyenin yemek ihalesini basına taşıyan ve kamuoyunda ‘Esenyurt Belediyesinin 10 Trilyonluk yemek ihalesi’ haberini gündeme taşıyan CHP’li meclis üyelerini eleştiren Başkan Kadıoğlu, “Son günlerde bizden alınan bir kâğıt parçası gündeme geldi. Bu kâğıt parçasını CHP’li Meclis üyeleri medya’ya verdiler. Hepsi kör olduğu için verdiği şeyi bilmiyor yazanda yazdığı şeyi anlamıyor. Ramazan ayında sahurlarımız, iftarlarımız, cenaze yemeklerimiz için bir ihale çıkartalım dedik ve çıkardık. CHP’li meclis üyeleri bunları bilmiyor ve gazetelerde Esenyurt Belediyesi 10 trilyonluk yemek yedi diyorlar. Bunlar cahil ve bu işleri bilmedikleri için niye halka yediriyorsunuz diyorlar. Siz gelemeyeceksiniz ve yiyemeyeceksiniz benim halkım yiyecek’ diyen Başkan Kadıoğlu son meclis toplantısında toplantıyı terk eden CHP meclis üyelerine sert bir dille eleştirmeyi unutmadı.

 

Kaçır, ‘Farkına varmadan devir değiştiren bir partiyiz’

Kadıoğlu’ndan sonra konuşan İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, “ Hizmetlerinizden dolayı AK Parti İlçe teşkilatı yönetimi ve tüm ekibini tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizler de Derya’da ki balıkların Derya’dan haberi yok gibi yaptığımız hizmetin farkında değiliz. Türkiye’de farkına varmadan devir değiştiren bir partiyiz. Bizler bu ülkeye hizmet vermeye mahalle başkanlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, üyelerimiz ve tüm AK Parti ailesi ile devam edeceğiz. Hepimiz bu ülke, bu millet için çalışıyoruz. İnşallah tüm eksikliklerimizi gidereceğiz ve seçim günü zaferlerimize bir zafer daha katacağız.”dedi.

 

Son olarak kapanış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer katılım gösteren herkese teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.