Akgün esnafla kahvaltıda buluştu

Akgün esnafla kahvaltıda buluştu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Büyükçekmece tanınmış kuaförlerinden Cevdet Eroğlu ‘nun düzenlediği esnaf kahvaltısına katıldı.

Kültürpark Akşehir yöre evinde gerçekleşen kahvaltıya katılan Akgün, Eroğlu’na düzenlediği kahvaltı için teşekkür etti.
Akgün; “ Esnaflık mütevazilik ister. Büyükçekmece de esnaflığı ile ön plana çıkmış bir çok arkadaşımız vardır. Kuaför Cevdet kardeşimizde o değerli esnaflarımızdan birisidir ”dedi.
Ekonomik sıkıntıların oluşturduğu satın alma gücünün düşmesinden dolayı esnaflarında bir takım sıkıntılar yaşadığını anlatan Akgün, “ Piyasalarda durumlar o kadar da iç açıcı değil. Siftahsız dükkanını kapatan esnaflarımızın olduğunu  dahi biliyorum. Ancak hangi konuda ticaret yapıyorsanız yapın bir tek şey yapmayın o da müşteriye karşı sert tutum içine girmeyin. Müşteriye ne kadar iyi davranırsanız o kadar kazanırsınız. ”şeklinde konuştu. 

Büyükçekmece Belediyesi olarak her zaman esnafı desteklediklerini vurgulayan Akgün; esnaf için belediye olarak her zaman çözüm yanlısı ve katılımcı bir yönetim anlayışı içerisinde olduklarını söyledi.
Büyükçekmece’nin geleceği için toplumun her kesiminin görüşlerine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Akgün esnafında isteklerini dinleyerek şunları söyledi; "Esnafımızın isteklerini dinlemek, düşüncelerini almak bizim için önemli. Belediye olarak tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız. Bütün sorunlarınızı gönül rahatlığı ile bizlere iletebilirsiniz. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Birçok esnafımız gününün belli bir bölümünü iş yerinde geçirmek zorunda. Bu yüzden bizlerle buluşma şansınız zor olduğu her fırsatta sizleri ziyaret ediyorum. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün düzenledikleri kahvaltı programına katılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Kuaför Cevdat Eroğlu da şunları söyledi; “ Kahvaltıda biz esnaf olarak yaşadığımız sıkıntıları dile getirdik. Başkanımızda sağ bütün sorunlarımızı dinleyerek çözüme kavuşturdu. “

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.