Akgün’den 3 günlük bayramlaşma maratonu

Akgün’den 3 günlük bayramlaşma maratonu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan Bayramı boyunca mahalle mahalle gezerek sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı.
 

Ramazan Bayramı’nın birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Büyükçekmece’nin mahallerini karış karış gezen Başkan Akgün, ilçe halkıyla tek tek bayramlaştı.

Meclis üyeleri ve teknik ekip eşlik etti

Bayramlarda tatile gitmek yerine Büyükçekmece ailesiyle bayramlaşmayı tercih eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu Ramazan Bayramı’nda da geleneği sürdürdü. Üç günlük bayramlaşma maratonunda Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz, Güzelce, Mimarsinan, Mimaroba, Sinanoba, Mehterçeşme, Tepecik, Türkoba, Çakmaklı, Kararağaç, Dizdariye, Pınartepe, Postabaşı, Büyükçekmece merkezi ziyaret eden Başkan Akgün, Büyükçekmecelilerle bayramlaşmanın yanısıra vatandaşların talep ve önerilerini de değerlendirdi. Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği bayramlaşma ziyaretlerinde Başkan Akgün, mahallelerin sorunları da yerlerinde tespit ederek, ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verdi.

Yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Bayramlaşma kapsamında camileri, kahvehaneleri, sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlıkları ve esnafı ziyaret eden Başkan Akgün, bazı mahallelerde yaşayan yaşlıları da evlerinde ziyaret ederek ellerini öpüp bayramlarını kutladı. Akgün, 3 günlük bayramlaşma maratonunda çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtarak bayram sevinçlerini ikiye katladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.