Alevi Derneği’nden CHP’ye nezaket ziyareti

Alevi Derneği’nden CHP’ye nezaket ziyareti
Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesi’nin yeni Başkanı Coşkun Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aksoy, “Aynı görüşlere sahip kişiler olarak sizinle iç içe geçmiş bir yapımız var” dedi

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube başkanı Coşkun Aksoy, yeni yönetim kadrosuyla birlikte CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’yu makamında ziyaret etti. Aksoy ziyaretinde, “Düşünce ve dünya görüşü açısından bakıldığında sizlerle aynı noktadan hareket ediyoruz.  Bu anlamda sizlerle iç içe geçmiş bir yapımız var. Tüm bu ortak yönlerimiz neticesinde bugüne kadar olduğu gibi etkinlik ve organizasyonlarımızda bundan sonra da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Tuğlu başarı diledi
CHP Silivri İlçe Başkanı mümin Tuğlu da, yeni yönetime başarılar dilerken, “Özgürlük ve insan sevgisine olan bağlılığınızı ve bu anlamdaki mücadelenizi biz zaten çok iyi biliyoruz. Sizinde ifade ettiğiniz gibi, iç içe geçmiş olan bir yapımız var sizinle. Hiç şüpheniz olmasın ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Etkinlik ve organizasyonlarınızda yanınızda olmak bizlere mutluluk verir. Cemevi konusunda da yaşanan bir takım engellemeler ve sıkıntılara karşın, çözümün hayata geçirileceğine inanıyorum. Biz ve Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar bu konuda büyük emek sarf ediyoruz. Fiziki anlamdaki bu olumsuzlukların çözüleceğinden kuşkum yok. Sanırım biraz sabır ve hoşgörü gerektiren bir süreç var önümüzde” şeklindeki sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.