Anne Babalar bu habere DİKKAT !

Anne Babalar bu habere DİKKAT !
Sır olan Derya için korkunç şüphe

İZMİR’de 18 yaşındaki Derya Doğan, 34 gün önce evden ayrılıp esrarengiz şekilde kayboldu.

Baba Bünyamin Doğan, önce Aydın'a oradan da İstanbul'a gittiği belirlenen kızı Derya'yı, fuhuş şebekesinin kaçırmasından şüphelendiklerini söyledi.

Derya Doğan, geçen 8 Mayıs sabahı arkadaşının yanına gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Gece geç saatlere kadar telefonda konuştukları kızlarının gelmesini bekleyen Bünyamin Doğan, bir süre sonra aramalarına da cevap vermemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu.

AYDIN ÜZERİNDEN İSTANBUL’A GİTMİŞ

Ailenin başvurusu üzerine polis ekiplerinin araştırmalarında, Derya Doğan’ın, iki gün M.K. adlı kız arkadaşının evinde kaldıktan sonra kimliği belirsiz kişilerle önce Aydın’a, oradan da İstanbul’a gittiği belirlendi. Telefonuna ulaşılamayan Derya Doğan’ın babasının şikayeti üzerine evinde kaldığı M.K.’nin ve annesinin ifadesi alınıp savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

KAYBOLDUĞU SIRADA 18 YAŞINA GİRDİ

Kaybolduğunda 17 yaşında olan Derya Doğan, bu süre içerisinde geçen 25 Mayıs’ta ise 18 yaşına girerek reşit oldu. Polisin, özellikle genç kızın gidebileceği diğer illerdeki meslektaşlarıyla yaptıkları ortak çalışmalara rağmen Derya’nın izi bulunamadı.

BABANIN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ

Baba Bünyamin Doğan, kızının arkadaş kurbanı olduğunu ileri sürdü. Doğan, "Kızım daha önce birkaç kez bizim de tanıdığımız arkadaşlarında kalacağını söyleyerek bir gece gelmediği oluyordu. Ancak bu kez kayıplara karıştıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadık. İlk önce kızımın yanlarında olduğunu inkar eden ailenin sonradan iki gün birlikte kaldıklarını öğrendik. Gideceği yeri bilebilecekleri gerekçesiyle şikayetçi olduk. Ancak ondan da bir sonuç çıkmadı. Kızımın bulunması için gitmediğimiz yer kalmadı ama başarılı olamadık, onun izine rastlamadık" dedi.

Doğan, kızının fuhuş şebekesinin eline düşmesinden de endişe ettiğini dile getirdi. Bünyamin Doğan, "Araştırmalar sırasında kim olduğunu bilmediğimiz erkeklerle Aydın’a oradan da İstanbul’a gittiğini öğrendik. Kızımın fuhuş şebekelerinin tuzağına düşüp zorla çalıştırılmasından ve öldürülmüş olabileceğinden endişe ediyorum. Polisin, biricik kızımı bulması için tüm çabasını göstermesini bekliyorum. Kızımın bir an önce bulunarak yanıma getirilmesini ve onunla mutlu bir hayat sürmeyi istiyorum. Bu hayalim için çaba gösterilsin" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.