Antalya'da filmleri aratmayan operasyon

Antalya'da filmleri aratmayan operasyon
Hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ’Binbir surat’ lakaplı Mehmet Erbaş’ı yakalamak için Ankara’dan Antalya’ya gelen 2 polis memuru, otomobildeki Erbaş ve yanındaki 2 kişiyi yakalamak için hamle yaptı.

Polislerden biri tekmelenerek araçtan atılırken, otomobilin üzerine çıkan diğer polis memuru Sefer Kırabal ise metrelerce sonra araçtan düştü. Kırabal’ın ayağının üzerinden geçen otomobilde bulunan Kırbaş ile yanındakiler izlerini kaybettirdi.

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi Şarampol Caddesi üzerinde meydana geldi. Ankara polisi, uzun süredir peşinde olduğu ’Binbir surat’ lakaplı sabıkalı dolandırıcı Mehmet Erbaş’ı yakalamak için yaptığı çalışmada, Erbaş’ın sevgilisi Didem Aksu’ya ulaştı. Polis ikili ile bir arkadaşlarının, bir otomobili sahte belgelerle Antalya’da oturan bir kadına satmak için kente geldiğini belirledi. 2 polis memuru Antalya’ya gelerek, şüphelileri takibe aldı.

METRELERCE OTOMOBİLİN ÜZERİNDE GİTTİ

Şarampol Caddesi üzerinde şüphelilerin içerisinde olduğu otomobili sıkıştıran polislerden biri arka kapıyı, diğeri ise sürücü kapısını açarak etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada araç hareket edince arka koltukta oturan ikilinin arkadaşı olan kişi kapıyı açan polisi itekleyerek yere düşürdü. Otomobilin ön kapısına asılan polis memuru Sefer Kırabal ise Mehmet Erbaş’ı etkisiz hale getirmek için mücadelesini sürdürdü. Kapıyı kilitleyen Erbaş, polis memurunu metrelerce otomobilin üzerinde götürdü. Ters yola girip tramvay yoluna çıkan otomobilin zik zak yapması üzerine polis memuru Kırabal yere düştü. Otomobil Kırabal’ın ayağının üzerinden geçerken, koşarak onları takip eden diğer polis memuru ise aracın arkasından 15 el ateş etti.

Şüphelilerin içerisinde bulunduğu otomobil izini kaybettirirken, yaralı polis memuru Kırabal için olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis çağırıldı. Polis memuru Sefer Kırabal, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülürken, şüphelilerin içerisinde olduğu otomobil bir süre sonra terk edilmiş halde bulundu.

Polis kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. 7 ayrı kimlik kullandığı belirlenen Mehmet Erbaş’ın çok sayıda suç nedeniyle 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.