Ardahan’dan, Esenyurt’a genç misafirler geldi

Ardahan’dan, Esenyurt’a genç misafirler geldi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan’ın Göle İlçesine bağlı Arpaşen Köyünden gelen 9 ilköğretim öğrencisini makamında ağırladı. Başkan Kadıoğlu ziyarete gelen Arpaşenli başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

İstanbul’u hiç görmeyen Ardahan’ın Göle İlçesi Arpaşen Köyü’nün en başarılı 9 ilköğretim öğrencisi okulların yaz tatiline girmesi sonrasında, Esenyurt Arpaşen Derneğinin girişimleri ile Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen gezi programı ile metropol şehri bir hafta boyunca görme ve gezme imkanı buldu.

Arpaşenli öğrencilerin İstanbul’u gezebilmesi için tüm giderlerini karşılayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, öğrencilerin teşekkür ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Başkan Kadıoğlu’na teşekkür eden öğrencilerin İstanbul’u görme mutluluğudikkat çekti.

Başkan Kadıoğlu’nu ziyaret eden öğrenciler ardından hemşerileri olan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’nu da makamında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Tüm ihtiyaçları Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanan Arpaşenli öğrenciler, İstanbul’da Ayasofya, Sultanahmet Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Galata Kulesi, Kapalı Çarşı, Çemberlitaş, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Rumeli Hisarı, Eyüp Sultan Camisi, Boğaz Turu, Miniatürk, Sinema ve İstanbul Akvaryum’u gezip görme şansı buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.