'Art niyet mi var, ihmal mi var?'

'Art niyet mi var, ihmal mi var?'
Lunaparkta can veren genç kız son yolculuğuna uğurlandı


Lunaparktaki eğlence aracının emniyet kemerinin açılması sonucu yere çakılarak feci şekilde hayatını kaybeden 18 yaşındaki Hatice Ataman, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girdikten sonra arkadaşıyla gittiği lunaparkta bindiği Discovery isimli eğlence aracının hareketi esnasında emniyet kemeri açılınca yere çakılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki Hatice Ataman ailesi ve arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

KIZINA SON KEZ SARILDI
Esenler Hazreti Ömer Cami'nde kılınan cenaze namazına Hatice Ataman'ın babası Halit Ataman, annesi Fatma Ataman, kardeşleri ve yakınları katıldı. Yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen acılı anne Fatma Ataman, namaz öncesi kızının tabutu başında ağlayarak tabuta sarıldı.

BAŞKA AİLELERİN CANI YANSIN İSTEMİYORUM
Cami avlusunda taziyeleri kabul eden baba Halit Ataman ise, kızının sınavdan çok neşeli şekilde çıktığını ve daha sonra eve gittiklerini anlatarak, "Teyzenin kızının yanına gitti. Oradan da parka gitmişler, işte parkta da bu olay olmuş. Bundan sonra kimsenin canının yanmasını istemiyorum. Bu olay neyse açığa çıksın. Art niyet mi var, ihmal mi var, ne varsa tamamen açığa çıkmasını istiyorum. Benim canım yandı, başka ailelerin canı yansın istemiyorum" diye konuştu. Halit Ataman, kızının olayın olduğu gün henüz babalar gününü bile kutlamadığını söyledi.

Talihsiz kızın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mısır Tarlası Mezarlığı'na defnedildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.