Atakentli çocuklardan minik dostlara ziyaret

Atakentli çocuklardan minik dostlara ziyaret
Atakentli çocuklar Küçükçekmece Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki minik dostlarını ziyaret etti.
Her canlının yaşam hakkına saygı duyan ve sahip çıkan Küçükçekmece Belediyesi, bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Küçükçekmece Belediyesi Hayvan Barınağı’nı çocuklarla birlikte ziyaret eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır, “Çocuklara hayvan sevgisini kazandırmak bizim için çok önemli. Bu da küçük yaşlarda kazanılacak bir şey. Çocuklarını buraya getirdikleri için aileleri tebrik ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARINIZA BARINAKTAN HAYVAN ALIN”

Küçükçekmece Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Güllüçayır; 
“Kedi Evi projemizi başlattık. Barınakta kalan hayvanları sahiplendiriyoruz. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını temenni ediyorum. Özellikle anne ve babalara sesleniyorum. Onlara bir hayvanın sorumluluğunu verebilirsiniz. Çocuklarınıza barınaktan bir hayvan sahiplendirebilirsiniz” dedi.

“HER TÜRLÜ TEDAVİYİ YAPIYORUZ”

Küçükçekmece Belediyesi olarak, Hayvan Barınağı’nda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Hizmetleri kapsamında, kısırlaştırma, aşılama, ameliyat gibi her türlü tedavileri yaptıklarını da kaydeden Güllüçayır, ‘’Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından ilçede kedi ve köpek popülasyonlarının fazla olduğu bölgelere ise köpek beslenme noktaları ve kedi evleri de kuruldu” diye konuştu.

“BURAYA GELMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Anneleri Hatice Çiçek ile birlikte hayvanları ziyarete gelen Sude ve Mert Çiçek kardeşler ise hayvanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Sude Çiçek, “Bir hayvan sahiplenmeyi çok isterim. Hayvanlarla birlikte zaman geçirmek çok güzel” dedi. Barınakta neredeyse her çeşit köpek ve kedi cinsi bulunuyor. 










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.