Atatürk Kapalı Spor Salonu Açıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu Açıldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yenilenmiş kapalı spor salonunu Esenkent’li vatandaşın hizmetine açtı. Geçtiğimiz hafta İmam Hatip Kapalı Spor Salonu ardından bu haftada Esenyurt Belediyesi Esenkent Atatürk Kapalı Spor Salonu düzenlenen bir tör

Açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer,  Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Vahap Firat, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, Öğrenciler ve çok sayıda Esenkentli vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin gösterisi ile devam etti.  Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Vahap Fırat’ın yaptığı açılış konuşmasında, okullarına modern bir kapalı spor salonu kazandıran Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibine, öğretmenler ve öğrencileri adına teşekkür etti.

Özvatan “ 5haftada 5 spor salonu”

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Vahap Fırat ardından Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan bir konuşma yaparak, gençlerin spor yapmaları gerektiğini vurguladı.  Özvatan “ Belediyemiz 5 hafta içerisinde 5 kapalı spor salonu ve birde okul temelini atarak Esenyurt halkına eğitim alanında yeni hizmetler sunmuştur. Gençlerimizin boş vakitlerinde spor yapmaları gerekir. Çünkü sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Esenyurt’a büyük hizmetler veren ve bu imkânları bizlere sağlayan başta Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kadıoğlu “ Hepsi milletin malıdır”

İlçe Mili Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yapılan hizmetlerin tamamının millet için olduğunu söyledi.

Başkan Kadıoğlu “ Hiçbir yer kimsenin babasının malı değildir. Ne okullar, nede bu salonlar bir başkasının değil. Bunların hepsi milletin malıdır. Dolayısıyla milletimiz okullarımızı, salonlarımızı, kamuya ait alanlarımızı belli kurallar dâhilinde kullanabilecektir. Milli Eğitim Bakanlığımız bir proje başlattı. Bu projede okulların içerisindeki salonlar dâhil, okulların dışındaki salonlar dâhil belediyeler ile işbirliği yapmak suretiyle oraların halka açılmasını bir protokole bağlamıştır.  Sebebi ise halkımız okula daha yakın olsun, okul öğrencileri ile halk iç içe olsun ve bu salonların bakımı, işletmesi belediyelerin imkânları ile yapılsın. Bu salonlarımızı okul bahçelerinde belediye olarak kendi bütçemizden yaptık ve işletmesini de biz yapıyoruz. Öğretim esnasında çocuklarımız okul idaresinin belirlediği zamanlarda beden eğitimi ile spor yapacaktır. Akşamları ise yine bu okulun veliler ve bu mahallenin sakinleri bu salondaki sporlarını yapabilecektir” dedi.    

Öğrenciler Başkan Kadıoğlu’na teşekkür etti

Esenyurt Belediyesi Esenkent Atatürk Kapalı Spor Salonu açılış töreni protokol konuşmaları ardından öğrenciler ile birlikte kurdele kesimiyle sona erdi. Törende, öğrencilerin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yönelik sevgi gösterisi ve kapalı spor salonu hizmetinden dolayı teşekkür etmeleri dikkat çekti.           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.