Atatürk Mahallesi iftarda buluştu….

Atatürk Mahallesi iftarda buluştu….
İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarının bu sefer ki adresi Atatürk Mahallesi siteler bölgesi oldu.



Ramazan Ayı boyunca, ilçenin her mahallesinde düzenlenecek olan Esenyurt Belediyesi iftar programı, orucun 9’uncu gününde, Atatürk Mahallesinde yaklaşık üç bin Esenyurtlu vatandaşı aynı sofrada bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’in de katılım sağladığı sokak iftarı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.



İftar saatinde Atatürk Mahallesi sakinleri ile aynı sofrada bulunan ve çorbalarını doldurmaya eşlik eden Başkan Kadıoğlu, iftardan sonra binlerce Esenyurtlu vatandaş ile el açıp dua etti. Kadıoğlu, “ Bizler bir aileyiz. İftar saati geldiğinde, bu bereketi hep beraber paylaşıp dua etmek, kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Allah bu beraberliğimizi daim, her zaman aynı sofrada olmayı nasip etsin. Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” şeklinde bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaş ile sohbet ederek programdan ayrıldı.

Karagöz- Hacivat çocukları sevindirdi

Atatürk Mahallesi Sokak iftarından sonra, Gaziler Parkı Ramazan Etkinlik alanına geçen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, burada ramazan stantlarını ziyaret ederek vatandaşlar ile çay sohbetine katıldı. Çocuklar için hazırlanan Karagöz ve Hacivat oyunu gösterisi için Başkan Kadıoğlu’na çocuklardan yoğun sevgi gösterisi dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.