Aziz Yıldırım'ın avukatları gazetecilerle tartıştı

Aziz Yıldırım'ın avukatları gazetecilerle tartıştı
"Yıldırım'ın neyle suçlandığını bilmiyorum"

 Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Şerif Dede gazetecilerle tartıştı. Yıldırım'ın tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ne gelen Dede, çıkışta gazetecilerin sorularıyla karşılaştı. Müvekkili hakkında yapılan haberlere tepki gösteren Dede, soruşturma üzerinde gizlilik kararının olduğunu söyleyerek gazetecilere tepki gösterdi. Bu sırada Dede ile gazeteciler arasında gerginlik yaşandı. Yıldırım'la görüşmediğini söyleyen Dede, bu konuda gerekli açıklamanın doktorlar tarafından yapılacağını aktardı. Ancak Dede'nin, Aziz Yıldırım'ın kaldığı katta doktorlorla yaptığı konuşma DHA tarafından görüntülendi.

DAHA İFADE BİLE ALINMADI

Soruşturmanın sürdüğünü ve henüz Yıldırım'ın ifadesinin alınmadığını hatırlatan Dede,"Bir soruşturma yürüyor. Bu soruşturma gizli. Adli makamlar ve polis teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. İzin verin çalışalım, bilgileri öğrenelim. Daha ifadeye bile müracat edilmedi" şeklinde konuştu.

NEYLE SUÇLANDIĞINI BİLMİYORUM

Gazetecilerin Aziz Yıldırım'ın neyle suçlandığı yönündeki ısrarlı sorularına da yanıt veren Dede, "O suçlamayı öğrenince, onun cevabını bilmiyoruz, neyle suçlandığını bilmiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.