“Baca temizlikleri itfaiye tarafından yapılıyor”

“Baca temizlikleri itfaiye tarafından yapılıyor”
Her Perşembe Beylikdüzü Belediyesi’nde düzenlenen ve vatandaşların sorunlarının görüşüldüğü halk toplantısında, bu hafta gündemi kış mevsiminin gelmesi ile birlikte bacaların temizlenmesi konusu oluşturdu.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Efrahim Yeşil ve birim müdürlerinin katıldığı Beylikdüzü Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen halk toplantısında vatandaşların sorunları dile getirildi. Sorunlarının çözümü için istekte bulunan vatandaşlar, kış ayları ile birlikte büyük önem kazanan baca temizliği ile ilgili sıkıntılarını da dile getirdiler. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, aynı zamanda baca temizliği ile ilgili belediyeye yapılan başvurular hakkında da konuştu. Yeşil, başvuruların Beylikdüzü İtfaiye Müdürlüğü’ne yapılmasını ve bu sorunun önemli olup, vatandaşların bu konuya özellikle dikkat etmesini, evde soba kullananların baca temizliklerini her daim yaptırmaları gerektiğini vurguladı.

Baca Temizliği Önemli…

Düzenlenen halk toplantısında vatandaşların sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil “Belediyemize baca temizliği ile ilgili birçok başvuru yapılıyor. Bu konu Beylikdüzü İtfaiye Müdürlüğü tarafından çözülebilen bir konudur. Vatandaşlarımız vakit kaybetmeden başvurularını yapabilir. Bu önemli bir konu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.