Başakşehir Kaz Ziyafetinde Buluştu

Başakşehir Kaz Ziyafetinde Buluştu
Merkezi, Başakşehir Şahintepe Mahallesinde bulunan Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği, geleneksel kaz gecesini 22 Aralık günü gerçekleştirdi.

Geceye Başakşehir’li STK temsilcileri, dernek üyeleri ve hemşeriler yoğun ilgi gösterdi. CHP İlçe Başkanı Özgür Karabat, ilçe yöneticileri ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri de protokoldeki yerlerini aldı.
 
Gecede bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Özgür Karabat, yıldönümü olması sebebiyle, sözlerine “Kars Sarıkamış’ta donarak hayatını yitiren 90.000 şehidimizi rahmetle anıyoruz.”  diyerek başladı ve devamında “Burada serhat boylarının insanlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Biliyorum ki Kars sofrası, dost sofrasıdır. Bizlere bu geceyi yaşatan ve dayanışma bilincimizi canlı tutan dernek yönetimini ve üyelerini kutluyorum.” dedi.

Şahintepe Mahalle Muhtarı Erol Çapan, Dernek tarafından hazırlanan teşekkür plaketini Özgür Karabat’ın elinden aldı.

Bu yıl üçüncüsü yapılan ve gelenek halini alan kaz gecesi, protokolün konuşmaları ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da etkinliğe katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.