Başakşehir ve Beyoğlu'nda polis müdahalesi

Başakşehir ve Beyoğlu'nda polis müdahalesi
Başakşehir ve Beyoğlu'nda Suruç protestolarına polis müdahale etti.
 Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi'nde Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki bombalı saldırıyı protesto etmek için akşam saatlerinde toplanan bir grup ara sokaklarda lastik yakıp çöp konteynerlerini devirerek yolu kapattı. Yol üzerinde bulunan bir MOBESE cihazına ve otobüs duraklarına da zarar veren eylemcilere polis biber gazıyla müdahale etti. Eylemciler ara sokaklara girerek kayıplara karışırken zıhlı araçlarla polis, sokak girişlerinde güvenlik tedbiri aldı.

DOLAPDERE'DE POLİS MÜDAHALESİ

 Aynı saatlerde Beyoğlu Dolapdere Caddesinde de Suruç'taki bombalı saldırıyı protesto etmek için toplanan bir grup cadde üzerindeki bir benzin istasyonunu taşlayıp çöp konteynerlarını devirerek caddeyi trafiğe kapattı. Bunun üzerine polis, gruba biber gazıyla müdahale etti. Müdahalenin ardından grup ara sokaklara dağılırken, polisler yol üzerindeki çöp konteynerlarını kaldırdı. Ara sokaklarda tekrar toplanan göstericilere polis ikinci kez müdahale etti. Müdahale sonucunda grup dağıldı.

BABA OĞUL YERDEKİ KAPSÜLLERİ TOPLADI

Polisin bölgede bekleyişi sırasında hurda toplayarak geçimini sağlayan baba ve oğlu yerde bulunan biber gazı kapsüllerini toplayarak el arabasına koyarak bölgeden uzaklaştı. Polisin tedbir amaçlı bekleyişi sürüyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.