Başkan Carrefour Sa Süper Marketi Açtı

Başkan Carrefour Sa Süper Marketi Açtı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara İlçede faaliyete giren Carrefour SA süper marketin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasında firmanın Çatalca'da faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cem Kara Çatalca'nın geliştiğine de dikkat çekti.
Çatalca Beleye Başkanı Cem Kara 21.11.2014 Cuma günü saat 09:00'da Carrefour SA süper marketin açılışını gerçekleştirdi. Çatalca Cumhuriyet Meydanında hizmete giren marketin açılışı öncesi konuşan Belediye Başkanı Cem Kara "Çatalca'mız artık kırsaldan şehirleşmeye doğru emin adımlarla ilerliyor. İlçemize tanınmış firmaların gelmesinden, ilçe halkımıza kaliteli hizmet verilecek olmasından dolayı mutluyuz. Ben firmaya, firma çalışanlarımıza ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Cem Kara'nın konuşmasının ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Tuğba Uzun Geçmez ve market yetkilileri ile birlikte açılış kurdelesi kesildi. Marketi gezen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Cem Kara, Çatalca'nın tarım ve hayvancılıkla İstanbul'un önde gelen bir ilçesi olduğuna dikkat çekerek, Çatalca'da yetişen ürünlerin hayvansal gıdalarında değerlendirilmesinin hem market ve hem de ilçe halkı için faydalı olacağına da dikkat çekti. Başkan Cem Kara ve beraberindekiler daha sonra açılış pastasını kestiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.