Başkan uzun, ziyaretçilerini makamında ağırladı

Başkan uzun, ziyaretçilerini makamında ağırladı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKOM) Başkanı Mustafa Koca ve Kurumsal İlişkiler Başkanı İsmail Keleş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Uzun, yaşadığı şehre katkı sağlayan sivil toplum kuruluşlarını her

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKOM) Başkanı Mustafa Koca ve Kurumsal İlişkiler Başkanı İsmail Keleş’i, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Mustafa Koca, derneklerinin faaliyetleri hakkında Başkan Uzun’a bilgi verdi.
Büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Uzun, sivil toplum kuruluşlarının, şehrin gelişmesi ve kalkınması açısından önemli olduğunu belirterek, "Bu tür oluşumları her zaman destekliyor ve takdir ediyorum" diye konuştu. Ziyaret sonrası İş Adamları Derneği (ASKOM) Başkanı Mustafa Koca Başkan Uzun’a plaket takdim etti.   

Bir Ziyaret de Eğitimcilerden…

Başkan Uzun'un bir sonraki ziyaretçileri ise Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Hasan Tan, Okul Baş Yardımcısı Yelda Aydınlı, Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Gözoğlu ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Erol Faldız oldu. Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Yönetimi de Başkan Uzun’a eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket takdim edip, teşekkür etti. Bunun üzerine Başkan Uzun, “Eğitime destek vermek bizim en önemli tutarlılığımızdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.